[Pomoc] Fatal Error...

Započeo Zenga1998, Maj 23, 2011, 18:39:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: GF edit
Detaljan opis problema: Error
C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\SAMP\gamemodes\MarioGM2.pwn(6) : fatal error 100: cannot read from file: "Dini"

#include <a_samp>
#include <a_sampdb>
#include <core>
#include <a_vehicles>
#include <Dini>
#include <float>
#include <time>
#include <a_npc>
#include <file>
#include <utils>
#include <sscanf2>
#include <morphinc>
#include <dini>
#include <streamer>
#include <a_objects>
#include <playerzone>
#include <audio>

A kad izbrisem to dini opet dodje error i stalno tak a kad sve to izbrisem onda dodju 26 errora :S molim vas pomazite Hitno je!!! Kupili smo vec host i forum znaci da cemo uskoro otvorit :D Hvala unaprijed
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Gotti747

*

Ne mogu da shvatim podelu, kao sto je balkanska...

Lociraj skriptu.. otvori preko pawna u kojem ti je taj mod
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Pa ako otvaras server, zasto pobogu neznas osnove?

Jel imas sve potrebne includeove?

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

Citat: Zenga1998 poslato Maj 23, 2011, 18:43:09 POSLE PODNE
Kako mislis locirat? Nekuzim :S
ako ti se mod zove MojMod i nalazi se na Desktopu, onda odi u mapu MojMod i tamo imas filterscripts,gamemdoes,pawno... udi u tu mapu pawno i pokreni s tim pawnom...
da koristis malo trazilicu,znao bi...

Mi hostamo preko Frendovog pc-a a ja sam njemu samo poslo .amx i .pwn a kod mene onda ne bude erorr a kod njega bude??? :S

pa jednostavno ti kompajluj kod sebe...prebaci njemu .amx...nek on to ubaci u gamemodes u modu i nek pokrene server sve ce da radi