Novi textdrawovi za CH stunt mod

Započeo Richard Bentley, April 20, 2011, 13:52:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav.

Posto su mnogi kritikovali stare textdrawove, Gotti je odlucio da napravi 2 nova.

Gore desno umesto Developed by Gotti (MosQ) pise CH:FR, server poruke izmenjene, nova boja i font.

Textdrawove je pravio Gotti, rucno, bez ikakve skripte.

Ovako su izgledali stari :

A ovako novi:

Poslednja Izmena: April 20, 2011, 13:54:52 POSLE PODNE od [BU] Black_Zero

...Neno...

Naravno da su bolji, nego on nece da slusa  ;D

Johnny

Lepo lepo, bio sam na serveru odlican je !

SteXi.ılllı.

*

the bigger the lie, the more they believe

Gotti747

*

Ne mogu da shvatim podelu, kao sto je balkanska...

Hvala puno svima, u skolu sam posao 30 sekundi pre zvona zbog ovoga :D Hvala zero sto si objavio ovo <3
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Gotti747

*

[EDIT] NOVO!

Sada na svakih 5 sekundi preko tajmera zvezdica menja boju, jednom je bela a drugi put svetlo plava, uzivajte:

Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Gotti747

*

Hvala! Nadamo se da ce se trud uskoro isplatiti.  :)