[pomoc] Autosalon

Započeo .::Wuj0::., Mart 04, 2011, 16:04:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Editujem FactionGame
Detaljan opis problema: Ocu da ubacim nova auta u autosalon !
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /
Ajde,Ajde da divljamo kao stoka da pijemo,crno bele da bodrimo,jer Partizan mi volimo....!!!!

Don't learn to hack. Hack to learn!

Mirnas_Tajic

Al ja shto se tice kola nishta ne znam... ni da promijenim boju ni id ni cijenu ! bash nishta !  >:(  :(
Ajde,Ajde da divljamo kao stoka da pijemo,crno bele da bodrimo,jer Partizan mi volimo....!!!!

pa pogledaj u fajlu gdje su vozila sacuvana, tu mjenjas parametre kao sto su cijena,boje, itd
sto se tice dodavanja, nova vozila na kraju liste i promjenis varijablu koja odredjuje limit vozila

Mirnas_Tajic

A u kojem fajlu dje da se to vidi aj nam reci

Meni bash nista nije jasno ! Snicch... ti si napravio skriptu ako imas skype javi mi se!
Poslednja Izmena: Mart 08, 2011, 15:04:26 POSLE PODNE od wujo97

Snich

Citat: wujo97 poslato Mart 04, 2011, 22:56:11 POSLE PODNE
Meni bash nista nije jasno ! Snish... ti si napravio skriptu ako imas skype javi mi se!

"beep beep" javljam ti se ovdje..

Snich_Wolf kaze: Gospodine Wujo97 otvorite Scriptfiles/Cfg/Cars.cfg, nakon cega cete vidjeti kodove auta, jedna linija koda = jedno vozilo, ako zelite da brisete vozila dobro zapamtite njihov broj, jer ako dodate vise ili manje doci ce do mjesanja ID-eva vozila, znaci mozete da brisete sva vozila i da dodate koja vi hocete, ali samo gledate na popis koliko ih ima..

Wujo97 kaze: Valjda sam razumio..

Snich_Wolf kaze: A mozete i ovako, mozete dodati vise vozila, ali morate i da ih navedete u skripti, kucajuci CTRL+F zatim uneset naziv "carinfo(bez navodnih znakova), znaci ako u skripti stoji da je carinfo 230 a vi ste dodali + 20 to je znaci 250...

Snich_Wolf prekida razgovor jer je zauzet...

"Call Ended" tuuuup tuuuuuuuuuup :)

Mirnas_Tajic

heheh vako ja koristim LARP skriptu i akd udjem nemam to car.cfg nemam tog nikako

Citat: Mirnas_Tajic poslato Mart 04, 2011, 23:18:53 POSLE PODNE
heheh vako ja koristim LARP skriptu i akd udjem nemam to car.cfg nemam tog nikako

to imas u scriptfiles

a scriptfiles ti se nalazi u mapi gdje ti je cijeli server. xD

E ja sam izmapo i sada ocu da dodam auta u autosalon dje da odem da dodam dje budu kad udjem u pawno imaju pd fbi swat isostala auta znam dodati za pd ii ostalo ppise ali kako se zove autosalon da dodam u njega

Uploaded with ImageShack.us

Citat: [FactionGame] Snich_Wolf poslato Mart 04, 2011, 23:09:11 POSLE PODNE
Citat: wujo97 poslato Mart 04, 2011, 22:56:11 POSLE PODNE
Meni bash nista nije jasno ! Snish... ti si napravio skriptu ako imas skype javi mi se!

"beep beep" javljam ti se ovdje..

Snich_Wolf kaze: Gospodine Wujo97 otvorite Scriptfiles/Cfg/Cars.cfg, nakon cega cete vidjeti kodove auta, jedna linija koda = jedno vozilo, ako zelite da brisete vozila dobro zapamtite njihov broj, jer ako dodate vise ili manje doci ce do mjesanja ID-eva vozila, znaci mozete da brisete sva vozila i da dodate koja vi hocete, ali samo gledate na popis koliko ih ima..

Wujo97 kaze: Valjda sam razumio..

Snich_Wolf kaze: A mozete i ovako, mozete dodati vise vozila, ali morate i da ih navedete u skripti, kucajuci CTRL+F zatim uneset naziv "carinfo(bez navodnih znakova), znaci ako u skripti stoji da je carinfo 230 a vi ste dodali + 20 to je znaci 250...

Snich_Wolf prekida razgovor jer je zauzet...

"Call Ended" tuuuup tuuuuuuuuuup :)

Hahahahhaah, koji si ti likkk!! :D :D

E mozeli pomco za evente kad stavim rece event ili neke druge ima ograda iza koje treba stati i neznam sta da kucam da se ograda spusti i badna blizu grove na brdu kako se otvara kapija pls odgovor za evente kako se spustaju ograde da krene event i za bandu tu gore 

dragan12

To mozes i u skripti naci.
/rstarto ----otvara
/rstartc ---zatvara
/bstarto ---otvara
/bstartc ---zatvara
/hstarto ---otvara
/hstartc ---zatvara

kapija za cros /crosso a za zatvaranje /crossc

A za kapiju probaj:/otvorikapiju
Koja je to banda? Reci pa cu ti naci ako nije ta.
Poslednja Izmena: Mart 06, 2011, 20:40:28 POSLE PODNE od dragan12

e hvala ovo za bandu /otvorikapiju jeste ali za evente ovo nece
       i kako ide za lift kod bolnice
Poslednja Izmena: Mart 06, 2011, 20:51:58 POSLE PODNE od nesa97