◄ Glavni razgovor #1 ►

Započeo CADILAB, Maj 07, 2024, 18:49:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

I ju, 8 godina je proslo od kad sam se registrovao na ovaj forum...

Jel ima jos stare ekipe?

Facebook - Klik

Smijel se okačit ovdje v5.3 SA patch verzija, imam ju ? 😂

Citat: Trotinetaa_ poslato Februar 24, 2025, 14:47:11 POSLE PODNESmijel se okačit ovdje v5.3 SA patch verzija, imam ju ? 😂

Niko nema originalni SA mod, sve su pokusaji prepravki v2.4 koliko sam skontao.
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Citat: Trotinetaa_ poslato Februar 24, 2025, 14:47:11 POSLE PODNESmijel se okačit ovdje v5.3 SA patch verzija, imam ju ? 😂

Samo rokaj! Deder da vidimo.  8)

Citat: markosimic poslato Februar 24, 2025, 15:18:01 POSLE PODNENiko nema originalni SA mod, sve su pokusaji prepravki v2.4 koliko sam skontao.

Po Nenadovim obavestenjima i Radetovim, ne bi trebalo da postoji javno veca verzije od gore pomenute. Povecano se restrikcije i koriscenje celokupnog izvornog koda je svedeno na minimum minimuma (mini Muma  ;D ), osim ako nisi hakerisao masinu ili je vec neko kompromitovao.

Citat: Dragi poslato Februar 24, 2025, 16:05:52 POSLE PODNESamo rokaj! Deder da vidimo.  8)

Po Nenadovim obavestenjima i Radetovim, ne bi trebalo da postoji javno veca verzije od gore pomenute. Povecano se restrikcije i koriscenje celokupnog izvornog koda je svedeno na minimum minimuma (mini Muma  ;D ), osim ako nisi hakerisao masinu ili je vec neko kompromitovao.
Ma jok, ja re make odradio od v2.4 i 3.9 baze spojio sql napravio tdove itd.. kad me zanimo samp još prije

Gdje nestade NooBot, Vodka?? Di je stara ekipa

Još malo i 10 godina kako sam se registrovao ovdje, kakva aktivnost je tad bila, šta se ljudi upoznalo, a sad se može komotno i ugasit forum, ovo je mrtvo sve