Kolicina listitema u OnDialogResponse

Započeo Neckiy, Januar 18, 2025, 17:22:12 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Pitanje/savet*: Da li postoji nacin saznati kolicinu liste u dialogu na OnDialogResponse?
Opis*: U jednoj komandi koristim dinamicni dialog koji menja kolicinu stvari u sebi u odnosu na jednu varijablu koja nema veze sa ovim. Na kraju svakog otvorenog dialoga stoji jedna fiksna linija koja je UVEK na kraju. Zanima me kako mogu saznati na kojoj liniji se ta fiksna linija nalazi. Npr. u jednom dialogu moze biti 10. po redu, u drugom 2. ili 3. Da li postoji nacin da nadjem MAX listitema u dialogu?
Dodatne informacije: //
Mnogo ljudi mi govori da sam autistican.
U pravu su...

Koliko znam ne, jedino da napravis posebnu promenljivu koja ce da ti sluzi kao brojac listitem-a u dialogu. Mozes cak koristiti iterator, zavisi sta prikazujes i sta ti konkretno treba.

Citat: V01D poslato Januar 18, 2025, 17:40:07 POSLE PODNEKoliko znam ne, jedino da napravis posebnu promenljivu koja ce da ti sluzi kao brojac listitem-a u dialogu. Mozes cak koristiti iterator, zavisi sta prikazujes i sta ti konkretno treba.

Je, malo sam jos pogledao i izgleda da nema. Nastavio sam sa iteratorima :) Hvala
Mnogo ljudi mi govori da sam autistican.
U pravu su...

Citat: Neckiy poslato Januar 18, 2025, 17:22:12 POSLE PODNEPitanje/savet*: Da li postoji nacin saznati kolicinu liste u dialogu na OnDialogResponse?
Opis*: U jednoj komandi koristim dinamicni dialog koji menja kolicinu stvari u sebi u odnosu na jednu varijablu koja nema veze sa ovim. Na kraju svakog otvorenog dialoga stoji jedna fiksna linija koja je UVEK na kraju. Zanima me kako mogu saznati na kojoj liniji se ta fiksna linija nalazi. Npr. u jednom dialogu moze biti 10. po redu, u drugom 2. ili 3. Da li postoji nacin da nadjem MAX listitema u dialogu?
Dodatne informacije: //

Kao sto rece VOID, ja to radim preko brojaca i nema greske. Takodje i s iteratorom nema greske.