[WIP] Northern Lights, bringing the story back

Započeo Necro, Decembar 10, 2024, 21:52:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

NLv3   |   Northern Lights old crew presents...

NORTHERN LIGHTS
Coming soon   mid December

Uz podršku starih članova zajednice koji su potpomogli povratak servera od 2019. godine,
drago nam je obavijestiti igrače o novom, a starom, nastavku NLv3 priče.

Zahvalni smo forumu na podršci još davne 2009. godine, a u znak zahvalnosti
server će biti popraćen redovnim objavama i fokusom na ovaj forum.

Do naredne objave, pridruži se Discord razgovoru i uživaj u kratkom prezentu 🙂

SKI   |   system

Formula 1   |   system

Santa Claus   |   job

With   ♥   Northern Lights old crew

Poslednja Izmena: Decembar 10, 2024, 21:54:20 POSLE PODNE od Necro

Srecno
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Srecno svakako, ali drugari, po koji put?

NL svakako ima lepu istoriju i pricu iza sebe ali zasto u ovo budjavo vreme ponovo?

Videcemo se na openu, svakako :)

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."

Citat: ogil poslato Decembar 12, 2024, 00:33:43 PRE PODNESrecno svakako, ali drugari, po koji put?

NL svakako ima lepu istoriju i pricu iza sebe ali zasto u ovo budjavo vreme ponovo?

"NL svakako ima lepu istoriju i pricu iza sebe ali zasto u ovo budjavo vreme ponovo?" - Videla žaba...

May fortune favor you.

Citat: ogil poslato Decembar 12, 2024, 00:33:43 PRE PODNESrecno svakako, ali drugari, po koji put?

Pozdrav kolega :)

Sjećam se da si i 2019. godine također pisao na WIP temu NLa i drago mi je što te ponovo vidim.

Naime, skratiti ću priču koliko je moguće. NL je otvoren sve vrijeme, nije gašen, stoga i komentar ,,Videla žaba" nije baš adekvatan :) Potez koji je trenutno na snazi jeste da se odradi rollback na stariju verziju koju posjedujem još od našeg preuzimanja servera prije nekoliko godina. Oslanjanje pojedinaca na neke druge pojedince, nakon našeg ustupanja pozicija, dovelo je do nestabilnosti koje su bile uočljive i koje su se odražavale na broj igrača. Prije nekoliko sedmica vratio sam se zajedno sa Necrom, kolegom s kojim sam vodio NL, da prosto vratimo priču iz 2019-2020. godine i to upravo uz podršku stare ekipe (iz 2009 i 2019).

Cilj vraćanja je isti kod cijele ekipe, a i razlozi su isti - ,,Poželio sam na zone"
- i potpuno se suosjećam s tim :D

U ime ekipe zahvaljujem se na željama i podršci, a bujruma što bi se reklo imate uvijek.

Lijep pozdrav kolege, do narednog puta ;)

Lijepo vas je vidjeti nazad i nadam se dobro atmosferi i rusenju rekorda kao u dobra stara vremena :* <3

Citat: MaTTaTa poslato Decembar 18, 2024, 08:30:30 PRE PODNELijepo vas je vidjeti nazad i nadam se dobro atmosferi i rusenju rekorda kao u dobra stara vremena :* <3

Cijela ekipa čeka tebe i Tonija :)

Citat: daddyDOT poslato Decembar 17, 2024, 12:55:37 POSLE PODNEPozdrav kolega :)

Sjećam se da si i 2019. godine također pisao na WIP temu NLa i drago mi je što te ponovo vidim.

Naime, skratiti ću priču koliko je moguće. NL je otvoren sve vrijeme, nije gašen, stoga i komentar ,,Videla žaba" nije baš adekvatan :) Potez koji je trenutno na snazi jeste da se odradi rollback na stariju verziju koju posjedujem još od našeg preuzimanja servera prije nekoliko godina. Oslanjanje pojedinaca na neke druge pojedince, nakon našeg ustupanja pozicija, dovelo je do nestabilnosti koje su bile uočljive i koje su se odražavale na broj igrača. Prije nekoliko sedmica vratio sam se zajedno sa Necrom, kolegom s kojim sam vodio NL, da prosto vratimo priču iz 2019-2020. godine i to upravo uz podršku stare ekipe (iz 2009 i 2019).

Cilj vraćanja je isti kod cijele ekipe, a i razlozi su isti - ,,Poželio sam na zone"
- i potpuno se suosjećam s tim :D

U ime ekipe zahvaljujem se na željama i podršci, a bujruma što bi se reklo imate uvijek.

Lijep pozdrav kolege, do narednog puta ;)

Ja sam licno celo moje SAMP iskustvo igrao na NL modu iz 2010 2011. Odnosno njegovim editima. Ultra Gaming kao moj prvi server na kom sam igrao je bio na bazi NL moda. Ulazio sam par puta na NL 2021 22, ne znam ni sam tacno ali nisam uspeo da se priviknem na novi mod. Jebi ga, navika :)

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."

Citat: ogil poslato Decembar 18, 2024, 13:41:47 POSLE PODNEJa sam licno celo moje SAMP iskustvo igrao na NL modu iz 2010 2011. Odnosno njegovim editima. Ultra Gaming kao moj prvi server na kom sam igrao je bio na bazi NL moda. Ulazio sam par puta na NL 2021 22, ne znam ni sam tacno ali nisam uspeo da se priviknem na novi mod. Jebi ga, navika :)

U tom slučaju, za tvoju dušu nekoliko ranijih slika sa NLa :)

OBAVIJEST NORTHERN LIGHTS
Otvorenje i konkursi  za lidere  /  helpere  /  privatne organizacije

Na našem Discord serveru otvoreni su konkursi za lidere, helpere i privatne organizacije.
Prijavu možete poslati u forum boardu u naznačenom kanalu.
Sretno :)

Zvanično otvorenje/otključavanje servera

23.12.2024. U 20:00H

Više informacija na Discord serveru :)

Srecno, ;)

8)

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Hvala kolege. Vidimo se večeras aBd (barem ko još uvijek ima struje :D)

HostName:  (20:00)  «  NLrpg  »  Reborn from scratch, open.mp
Address:  64.226.117.159:7777
Ping:  40
Mode:  NL:RPG v3.5.2
Using open.mpYes