[FS]Kreiranje kapija

Započeo kaspersky, Novembar 27, 2024, 17:13:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema koju ste postavili nije po pravilima foruma.
Razlog zakljucavanja: Pravila

Molimo Vas da procitate glavna pravila foruma kao i pravila ovog podforuma.
Poslednja Izmena: Novembar 27, 2024, 22:03:08 POSLE PODNE od markosimic
ƘƛƧƤЄƦƧƘƳ

Code style je dobro strukturiran i koristi dosledne konvencije imenovanja. Možda malo više komentara. Sviđa mi se što koristiš Allamnov indentation style. Ja ga takođe koristim i smatram da bi svi treblao da ga koriste ako hoće preglednost i čitljivost programskog koda!

Ako se radi o velikom broju kapija, optimizacija koda je neizbežna.

Trebalo bi da poradiš na mogućim greškama i da korisniku to ispišeš ili u konzoli.

Citat: Dragi poslato Novembar 27, 2024, 17:40:36 POSLE PODNECode style je dobro strukturiran i koristi dosledne konvencije imenovanja. Možda malo više komentara. Sviđa mi se što koristiš Allamnov indentation style. Ja ga takođe koristim i smatram da bi svi treblao da ga koriste ako hoće preglednost i čitljivost programskog koda!

Trebalo bi da poradiš na mogućim greškama i da korisniku to ispišeš ili u konzoli.
Citat: Dragi poslato Novembar 27, 2024, 17:40:36 POSLE PODNECode style je dobro strukturiran i koristi dosledne konvencije imenovanja. Možda malo više komentara. Sviđa mi se što koristiš Allamnov indentation style. Ja ga takođe koristim i smatram da bi svi treblao da ga koriste ako hoće preglednost i čitljivost programskog koda!

Ko je "Allamnov"?
Komentari su tu kako bi drugi lakse prilgodili svojoj skriptiti kod. 
ƘƛƧƤЄƦƧƘƳ