Interface

Započeo desibro, Jun 22, 2023, 14:23:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

SLauncher je u izradi koji ce sadrzati par igara a jedna od njih je SAMP na kojem cu istovremeno i otvoriti server pa evo Interface kakav bi bio slike su visoke rezolucije ali zbog smanjivanja kako bi se prilagodilo i sve izgubio je malo izgled ali opet igra je stara 20 godina ne moze biti u potpunosti ko na fivemu . Zanima me vase misljenje o ovome ;D

https://imgur.com/a/UyaD7AH

Au brate moj nije ovo ni za kurac, nema veze sto je igra stara "20 godina" kada je idalje nisi usavrsio... Podesi rezoluciju kako treba neces drzati gui u pikselima valjda??
BIGDOG ENTERTAINMENT

Citat: remiks poslato Jun 22, 2023, 17:19:04 POSLE PODNE
Au brate moj nije ovo ni za kurac, nema veze sto je igra stara "20 godina" kada je idalje nisi usavrsio... Podesi rezoluciju kako treba neces drzati gui u pikselima valjda??
Pa necu drzati gui u pikselima u pravu si ali onda bi znacilo da moram da povecam velicinu tdova sto bas i ne bi hteo jer kao lepse kad je sitno samo kad bi moglo da se podesi na toj velicini da izgleda lepo inace svaka slika za td je uradjena 3264x3264.

koja namjena tdova ako ce biti toliko sitni da neces nista videti na njima

Citat: desibro poslato Jun 23, 2023, 09:49:28 PRE PODNE
Pa necu drzati gui u pikselima u pravu si ali onda bi znacilo da moram da povecam velicinu tdova sto bas i ne bi hteo jer kao lepse kad je sitno samo kad bi moglo da se podesi na toj velicini da izgleda lepo inace svaka slika za td je uradjena 3264x3264.
Ne moras povecavati velicinu TD-ova samo moras podesiti rezoluciju za svaku sliku tog td-a kako bi se to sve uklopilo, ovako je tebi onaj mali krug preko cijelog ekrana, ti ga smanjis i onda ne lici ni na sta...
BIGDOG ENTERTAINMENT

Citat: Detth poslato Jun 23, 2023, 10:27:59 PRE PODNE
koja namjena tdova ako ce biti toliko sitni da neces nista videti na njima
dobro sam ih uklopio ispod mape tako da smatram da ne bi trebali biti veci opet svako ima svoj ukus ai uradicu ovo sto je reko ovaj decko.

Ako ce vec biti launcher onda renderuj slike kao overlay...Mislim mozes ih ukomlonorati i kao hud ili u sam gta, ali mislim da ti je kao overlay najlakse ..

Citat: Sniffie White poslato Jun 23, 2023, 12:19:32 POSLE PODNE
Ako ce vec biti launcher onda renderuj slike kao overlay...Mislim mozes ih ukomlonorati i kao hud ili u sam gta, ali mislim da ti je kao overlay najlakse ..
funkcionalnost bi ostala ista u tome slucaju?

Citat: desibro poslato Jun 23, 2023, 12:30:36 POSLE PODNE
funkcionalnost bi ostala ista u tome slucaju?

A koja ti je sad funkcionalnost...

Citat: Sniffie White poslato Jun 23, 2023, 18:06:43 POSLE PODNE
A koja ti je sad funkcionalnost...
hp,ar,hrana,voda,pluca,stamina i dodaje se sedma kad si u autu iliti gorivo

Citat: desibro poslato Jun 23, 2023, 20:58:42 POSLE PODNE
hp,ar,hrana,voda,pluca,stamina i dodaje se sedma kad si u autu iliti gorivo
Zaboravi sve sto sam reko

Citat: Sniffie White poslato Jun 23, 2023, 21:52:16 POSLE PODNE
Zaboravi sve sto sam reko
pa znam al hvala na ideji mozda nekad uradim nesto i sa tim.