Hous / Org

Započeo Alekool., Jun 13, 2022, 22:19:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Izradio: Alekool
Vreme izrade:  1h
Opis vase mape (detaljnije): Pre pocetka svega ovo je moj prvi dodir s Texture Studiom i ovo je moja prva mapa U TS, moze biti kao neka kuca za donaciju ili organizacija uglavnom ima 100+ objekata pa ak se nekom svidi neka iskoristi :)
Slika/video : https://www.youtube.com/watch?v=gwjLlQkzcZo
Kodovi: Youtube u opisu :)
Scan Link: Youtube  u opisu :)

Ako ti je prva nemoj objavljivati, nikoga ne zanima mapa u koju je ulozeno 15 minuta
big dog

Citat: NYChustla poslato Jun 14, 2022, 14:25:05 POSLE PODNE
Ako ti je prva nemoj objavljivati, nikoga ne zanima mapa u koju je ulozeno 15 minuta

Samo nije 15 minuta procitaj gore ja sam samo stavio da mi nekod a neki predlog za bolje pravljenje itd i ako se nekome svidi nemorate odam da pisete nisi trebao voo ono kad mi ej prvi put da mapa u TS.

Citat: Alekool. poslato Jun 14, 2022, 16:08:27 POSLE PODNE
Samo nije 15 minuta procitaj gore ja sam samo stavio da mi nekod a neki predlog za bolje pravljenje itd i ako se nekome svidi nemorate odam da pisete nisi trebao voo ono kad mi ej prvi put da mapa u TS.
ocito nije nista citao samo ono "ovo je moja prva mapa" i po tome zakljucio sve

Aw, ne objavljuj tako. Savladaj mapping totalno, a tek kada malo iskusniji ljudi budu govorili da si na solidnom nivou pocni showcasovati.

nemoj, samo nemoj. Ovo je nesto sto se radi za 15 minuta, nikoga ne boli briga sto ti je prva mapa. Uradi nesto sto zapravo lici na mapu pa objavi
big dog

Citat: ryco poslato Jun 14, 2022, 16:56:05 POSLE PODNE
Aw, ne objavljuj tako. Savladaj mapping totalno, a tek kada malo iskusniji ljudi budu govorili da si na solidnom nivou pocni showcasovati.

Kako znam ja mogu objaviti mapu s 1 objektom znaci da je nesto nakaradno ja sam hteo samo da pokazem i da mi neko da predloge a to sto ima neki koji ce da vredjaju i hejtaju kako god nije moja stavr. I hvala za predlog :)

odlične mape se mogu napraviti sa 1 objektom, ne moraju biti nakaradne
big dog

Pa da pocnemo
1.Odma 0
2.Kakav jedan sat druze ovo se za petnaest minuta uradi
3.Ovo biti organizacija ovde jedva i kuca bude koliko malo prostora ima
4.Kakvi 100 objekata

Zz
fakenexsus

Citat: Nexsus poslato Jun 14, 2022, 21:59:56 POSLE PODNE
Pa da pocnemo
1.Odma 0
2.Kakav jedan sat druze ovo se za petnaest minuta uradi
3.Ovo biti organizacija ovde jedva i kuca bude koliko malo prostora ima
4.Kakvi 100 objekata

Pod 1. Napisao sam da mi je prva mapa
Pod 2. Skini pa vidi klk objekata ima
Pod 3. Samo mi ti nepricaj koji koristis Ideal Gaming za HRP server.

Citat: Alekool. poslato Jun 15, 2022, 11:09:02 PRE PODNE
Pod 1. Napisao sam da mi je prva mapa
Pod 2. Skini pa vidi klk objekata ima
Pod 3. Samo mi ti nepricaj koji koristis Ideal Gaming za HRP server.
kurs bosanskog jezika