Može pomoć

Započeo Kristina Vasquez, Januar 22, 2022, 13:16:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav narode ..imam par pitanja u vezi skripte ..
1-Skripta mi ima sistem ključeva isti ko na skil areni -5 ključeva..
Kako da napravim sistem 2 ključa a da igrači mogu da uzmu šta oni žele??
2-Imam problem sa vremenom,sat na serveru mi radi ali mi se ne menja automatski dan-noć..moram ručno da menjam..Kako da to rešim??
3-Imam standardni interijer kazina koji radi ali kada dobiješ na kazinu ne čuva pare..a pare koje potrošiš na kazinu vrati nazad..može li to i ako može kako da rešim??
4-Pitanje koliko vozila može da se učita na skripti odjednom,dali je 2000 max ili može i više..ako može kako ???
Dali u te 2000 spadaju i vozila koja su već učitana na skripti??

Molim ako netko može da mi pomogne bila bi zahvalna do neba. :)

Ja razumem da vi trazite pomoc, i to je ok, ali da se vi ne potrudite sami da naucite jebene osnove, i cekate da vam neko sve na gotovo servira to je neverovatno...

Kultura na nivou. ::)
Pitala sam ako netko zna da pomogne a da pametuju to znaju svi!

Pored idiota kao sto si ti tesko je biti kulturan, veruj mi, a ima vas mnoooooogo ovde

Neću da se spuštam na tvoj nivo pa ću ti samo zahvalit na komplimentu ;D

Treba whitelistu uvesti, pa necete znati da se registrujete, to je resenje od vas ;) btw poslednji odgovor, poz

Galardo

*

mgWhosyGD

Najbolja pomoc koju u ovom slucaju mozes dobiti jeste savjet da naucis osnove i razumijes code, do tada ces samo traziti pomoc, mada i tada neces biti u stanju odraditi, ali hajde da pokusamo...

1. Moras nam reci princip tih kljuceva, tipa ako imas MAX_KLJUCVA 5 (naravno, to nece biti bukvalno u tvom slucaju, takav naziv varijable, ali sustina je u tome), u slucaju da ti je takav princip samo promijenis taj broj na koji zelis, dok ako ti se svaki kljuc cuva zasebno tipa kljuc1, kljuc2... morati ces ici rucno i svugdje izbacivati te koje ne zelis.

2. Pronadjes u skripti gdje ti se mijenja vrijeme (hh:mm:ss) i napravis provjere za odredjene sate, odredjeno vrijeme.

3. Ako se radi o default kazinu iz singleplayer-a, zato i ne cuva novac, moras ti napraviti sistem kazina na tom principu.

4. Sve limit mozes pogledati ovdje: https://sampwiki.blast.hk/wiki/Limits

Tebi puno hvala na svemu do sad..nadam se da si mi pomogao ;)

Kad je zensko u pitanju Galardo je ljubazan salim se malo nemoj ozbiljno shvatiti

Galardo

*

mgWhosyGD

Citat: _audi poslato Januar 22, 2022, 15:51:17 POSLE PODNE
Kad je zensko u pitanju Galardo je ljubazan salim se malo nemoj ozbiljno shvatiti
Ako ako  :D