Auta na spawnu

Započeo .ysi, Januar 07, 2022, 16:33:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Hvala,ubacio sam,al evo ono oko vozila,usao sam u server, stvorio rent vozilo pomocu /server i opet mi isto izbaci tj da je vozilo pokvareno i da se ne moze upaliti,a kada ukucam /fv za popravku i popravim,opet isto...
e

Citat: audi100 poslato Januar 07, 2022, 22:51:23 POSLE PODNE
Odakle znam valjda mu nije tesko da ubaci u folder filterscripts i da postavi u server.cfg
Treba da prilagodi neke stvari jer vidim da radi ATH mod

Galardo

*

mgWhosyGD

Jebem li ko mene ovdje sta ja pisem jebem vam nebo drago, manite se kontra pitanja i komentara, ako ne znate odjebite vec jednom, sigurno ne znate nista bolje od njega, da znate komentarisali bi na temu.
Napisao sam ti vec odgovor, tvoje je samo da malo shvatis o cemu ti govorim, dao sam ti cak i primjer, tako na svim ostalim podesi da ti ne izabuje takve poruke i "probleme".

Ubacio sam filterscriptu i pise mi u server_log unable to load VehicleSpawner
Pomoc ?
e

Doduse jesam ja sad ulazio u filterscriptu i stimao SendClientMessages posto su bile na engleskom,i obrisao sam boju grey jer se nije nigdje koristila,samo je bila definisana i izbacio mi je error da mi je undefined "v_cmd"
e

Citat: Sync poslato Januar 07, 2022, 23:07:43 POSLE PODNE
Doduse jesam ja sad ulazio u filterscriptu i stimao SendClientMessages posto su bile na engleskom,i obrisao sam boju grey jer se nije nigdje koristila,samo je bila definisana i izbacio mi je error da mi je undefined "v_cmd"
K0c1c#1393 mozda mogu da ti pomognem  ;D

E cao zdravo samo neka pomoc ovo ono ajde da je nesto zagustilo vi nesto sitno pomoc? a bre vise ja jes sam glup al totalno da sam posuntaveo nisam

Citat: 5eed poslato Januar 07, 2022, 23:10:45 POSLE PODNE
K0c1c#1393 mozda mogu da ti pomognem  ;D
Posalo sam,ajde ako mozes brate da prihvatis odmah sad...
e

Citat: Sync poslato Januar 07, 2022, 18:51:49 POSLE PODNE
Ma znam da pronadjem rcon kod,nego nisam video da to ima na /server,hvala ! Ali sad kako nastimati komandu /avozilo,to nikako ne znam...

Zasto koristiti /avozilo kada mozes komandu /veh sto puta bolje, odredis samo da admin/helper ne moze koristiti vozilo koje zelis i to je to

Citat: ᴍɪʟᴀɴ poslato Januar 08, 2022, 14:15:48 POSLE PODNE
Zasto koristiti /avozilo kada mozes komandu /veh sto puta bolje, odredis samo da admin/helper ne moze koristiti vozilo koje zelis i to je to
Brteeeee,hvala ti ziv i zdrav bio nisam skontao da ta cmd ima uopste...Samo da te pitam kako da stavim label na to vozilo kad se kreira,npr da pise ADMN: %S    i tako isto da kad igrac bude htjeo uci u vozilo da pise da ne moze je je to vozilo za admina....
e

Citat: Sync poslato Januar 08, 2022, 16:11:53 POSLE PODNE
Brteeeee,hvala ti ziv i zdrav bio nisam skontao da ta cmd ima uopste...Samo da te pitam kako da stavim label na to vozilo kad se kreira,npr da pise ADMN: %S    i tako isto da kad igrac bude htjeo uci u vozilo da pise da ne moze je je to vozilo za admina....
Izvolte

static
	adminVehicle[MAX_PLAYERS],

bool: adminVehicleSpawned[MAX_PLAYERS],
	Text3D: adminVehicleLabel[MAX_PLAYERS];

cmd:veh(playerid, const string: params[])
{
	if (!adminVehicleSpawned[playerid])
	{
		if (isnull(string: params))
		{
			SendClientMessage(playerid, -1, "/veh [id vozila]");
			return 1;
		}

if (!(400 <= strval(string: params) <= 605))
		{
			SendClientMessage(playerid, -1, "ID vozila ne moze biti manji od 400 i veci od 605!");
			return 1;
		}

new
		    x, y, z, angle,

string: fmtLabelString[32],
		    string: playerName[MAX_PLAYER_NAME];

GetPlayerPos(playerid, Float: x, Float: y, Float: z);
		GetPlayerFacingAngle(playerid, Float: angle);
		GetPlayerName(playerid, string: playerName, sizeof(string: playerName));

format(string: fmtLabelString, sizeof(string: fmtLabelString), "ADMIN: %s", string: playerName);

adminVehicle[playerid] = CreateVehicle(strval(string: params),
			Float: x, Float: y, Float: z, Float: angle, random(20), random(20), 0
		);

adminVehicleLabel[adminVehicle[playerid]] = Create3DTextLabel(string: fmtLabelString, 0xFF0000AA,
			Float: x, Float: y, Float: z, Float: 50.0, 0
		);

Attach3DTextLabelToVehicle(Text3D: adminVehicleLabel[adminVehicle[playerid]], adminVehicle[playerid], Float: 0.0, Float: 0.0, Float: 0.0);
		PutPlayerInVehicle(playerid, adminVehicle[playerid], 0);

adminVehicleSpawned[playerid] = !adminVehicleSpawned[playerid];

return 1;
	}

DestroyVehicle(adminVehicle[playerid]);
	adminVehicleSpawned[playerid] = !adminVehicleSpawned[playerid];

return 1;
}