InGame prvi textdraw

Započeo Kanac, Jul 18, 2021, 13:20:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Izradio: Kanac (pocetnik)
Slike: https://imgur.com/a/uFoilif znam da je lose al kao eto ako neko moze da oceni bio bih zahvalan!
Edit/0: /
Opis i dodatne informacije: prvi td da sam ga dovrsio
Download link: /
Scan link: /
Credits: Kanac
SAJKBHDSAGBHDVGASVGDFASVGD

Preveliki su, i ima dosta nepotrebnih stvari.. ali za pocetak su okej, ako se jos malo upraksas bice super, pohvale za trud i vreme  :D

veoma loše, treba vježbe malo, font povećaj, ne stavljaj nikad u ingame ime vlasnika, skriptera i slično, smanji donji box, prevelik je, kombinuj fontove koje možeš i tako će ljepše izgledati :)
slucaj obradit sud ce druze ne budi glup

Citat: ꜰᴏʀᴛᴇʙʀᴀᴄᴄɪ poslato Jul 18, 2021, 13:50:42 POSLE PODNE
veoma loše, treba vježbe malo, font povećaj, ne stavljaj nikad u ingame ime vlasnika, skriptera i slično, smanji donji box, prevelik je, kombinuj fontove koje možeš i tako će ljepše izgledati :)
hvala na savetu <: ali ponavljam prvi textdraw :D

Citat: Ferrero poslato Jul 18, 2021, 13:25:26 POSLE PODNE
Preveliki su, i ima dosta nepotrebnih stvari.. ali za pocetak su okej, ako se jos malo upraksas bice super, pohvale za trud i vreme  :D
ti kazes da snamnjim ovaj da povecam xd, sve jedno hvala

Imaš dobre ideje, vremenom ćeš naučit koristit Editor i bit ces sve bolji i bolji :)

Bitno ti ja da imaš oko za nepravilnosti, estetiku, jer ovo što si gore uradio lijepo je zamisljeno ali je samo nabacano jedno na drugo, tex jedan font ovakav drugi onakav, jedna slova mala druga velika, mora biti simetrično.
2k18 - Underworld Developer
2k22 - RedRose Developer / Mapper

Citat: sparrowww.aMx poslato Jul 18, 2021, 14:20:39 POSLE PODNE
Imaš dobre ideje, vremenom ćeš naučit koristit Editor i bit ces sve bolji i bolji :)

Bitno ti ja da imaš oko za nepravilnosti, estetiku, jer ovo što si gore uradio lijepo je zamisljeno ali je samo nabacano jedno na drugo, tex jedan font ovakav drugi onakav, jedna slova mala druga velika, mora biti simetrično.
hvala brate mnogo znaci

Citat: Kanac poslato Jul 18, 2021, 14:09:34 POSLE PODNE
ti kazes da snamnjim ovaj da povecam xd, sve jedno hvala
niko ti nije rekao da povecas????

@tema mnogo su losi td-ovi, ali za prvi okej, ne "izduzuj" tako slova na gore preruzno izgleda, preveliko je sve, smanji malo, i ako si pocetnik nemoj odmah ove "fade" efekte koristiti..
https://discord.io/westmont
Westmont Roleplay — A continuation of the San Andreas singleplayer storymode.
SA-MP 0.3.DL gamemode with custom models.

Citat: ᴛʜᴇꜱᴍᴏᴋᴇ poslato Jul 18, 2021, 15:27:51 POSLE PODNE
niko ti nije rekao da povecas????

@tema mnogo su losi td-ovi, ali za prvi okej, ne "izduzuj" tako slova na gore preruzno izgleda, preveliko je sve, smanji malo, i ako si pocetnik nemoj odmah ove "fade" efekte koristiti..
ok hvala na savetima

Citat: radovich poslato Jul 19, 2021, 15:50:06 POSLE PODNE
sranje  :D
hvala sine moj :D ocigledno si ne skolovan te ne znas citati ali hvala eno ti tamo mleko popi