[Problem] GTA IV

Započeo njoBe_, Jun 22, 2021, 18:32:30 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav, imam problem sa GTA IV. Naime kada pokrenem GTA IV izbacuje mi "SecuLauncher: failed to start application. [2000]". Zanima me da li je neko od vas imao problem, razgledao sam na raznim stranicama i forumima, skidao C++ 2005-2015, gledao tutorijale po netu nista nije pomoglo. Ako neko zna rjesenje bio bi zahvalan. Uzivajte :D

Citat: njoBe_ poslato Jun 22, 2021, 18:32:30 POSLE PODNE
Pozdrav, imam problem sa GTA IV. Naime kada pokrenem GTA IV izbacuje mi "SecuLauncher: failed to start application. [2000]". Zanima me da li je neko od vas imao problem, razgledao sam na raznim stranicama i forumima, skidao C++ 2005-2015, gledao tutorijale po netu nista nije pomoglo. Ako neko zna rjesenje bio bi zahvalan. Uzivajte :D
Imao sam taj problem al sam zaboravio kako sam resio taj problem mozda ti neko drugi pomogne ko se susretao sa ovim problemom

Znam da je nesto. oko C++ redistributable (nez kak se pise) al nmg da nadjem verziju iz 2005 za 64 bita, sve su 32bitne

Galardo

*

mgWhosyGD

Citat: njoBe_ poslato Jun 23, 2021, 19:42:14 POSLE PODNE
Znam da je nesto. oko C++ redistributable (nez kak se pise) al nmg da nadjem verziju iz 2005 za 64 bita, sve su 32bitne
GTA V ti nece koristiti 2005 sigurno, to je za Windows XP nekad bilo
Mozda 2015 (mislim da je to u stvari v14), ali kako god da okrenes GTA V bi trebalo sam da instalira to (osim ako ti nisi usrao instalaciju), meni recimo na Epic games je instalirao sam, samo sam dao dozvolu kliknuo jednom next i to je to...

EDIT: Zaboravi, procitao sam GTA 5 a ne 4, moja greska, ali pogledaj u instalaciji GTA mora biti negde redistruible folder ili tako nesto
Poslednja Izmena: Jun 23, 2021, 21:07:20 POSLE PODNE od Deleted User

Skini GTA 4 sa CroTorrents i proradice kod mene radi super

Skinite nam fore smislicemo nove...

Citat: Deleted User poslato Jun 23, 2021, 21:05:45 POSLE PODNE
GTA V ti nece koristiti 2005 sigurno, to je za Windows XP nekad bilo
Mozda 2015 (mislim da je to u stvari v14), ali kako god da okrenes GTA V bi trebalo sam da instalira to (osim ako ti nisi usrao instalaciju), meni recimo na Epic games je instalirao sam, samo sam dao dozvolu kliknuo jednom next i to je to...

EDIT: Zaboravi, procitao sam GTA 5 a ne 4, moja greska, ali pogledaj u instalaciji GTA mora biti negde redistruible folder ili tako nesto

Imao sam. isti problem sa GTA V, nedostajali su mi.dll fajlovi kao sto su msvcp140.dll i slicni, gugalo sam da ih rucno skinem i ubacio u system32 folder. Kasnije. mi se pojavio error 0xc000007. Skinuo sam paket Microsoft C++ (2010-2015). Taj se problem javlja kod svih aplikacija ako vam nedostaju ovi dodaci, takodjer sam skinuo .NET Framework 3.5. Ako. nekome izbacuje error sa ovim. kodom samo neka skime gore navedeno. i rijesit ce problem sa svim aplikacijama zato sto sa nekim softverom uz instalaciju ne dolazki instalacija za ove C++ (sto je glupo jer u poruci pise da reinstalirate program sto. je netacno) i slicno te je potrebno rucno skidati.

NAPOMENA: Ne budite glupi.kao ja pripazite koji sistem imate (32bit=x86;   64bit=x64) jer sam se ja mucio 2 sata dok nisam skontao da skidam plugine za 32bit a trebaju mi za 64bit. Nadam se da sam pomogao nekome sa slicnim problemom.

Lock...

Skinite nam fore smislicemo nove...