Problem oko yini

Započeo Neckiy, Maj 18, 2021, 16:29:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Totalno nepotrebno jer vec ubacujem sve sto mi treba u register i onda samo sacuvam acc, takodje, sve radi kad se registrujem i nikad mi pre to nije trebalo.
Mnogo ljudi mi govori da sam autistican.
U pravu su...

Citat: Neckiy poslato Maj 19, 2021, 15:13:25 POSLE PODNE
Totalno nepotrebno jer vec ubacujem sve sto mi treba u register i onda samo sacuvam acc, takodje, sve radi kad se registrujem i nikad mi pre to nije trebalo.
Posali deo de ti je pocetni stats mozda je tamo nesto sjebano

Poslan je vec u poruci gde sam poslao sve
U pravu su...

Jel ti level isto setuje na 1 ili ti sacuva level?

Na registraciji se level setuje na 1 i odradi se funkcija SacuvajAkunt tkd tjt. I ne znam zasto samo sifra ostaje ista sve ostalo je resetovano. Kazem ti sve sto je sad tu je bilo i pre, bukv nista nisam promenio ali je prestalo da radi
U pravu su...

Citat: Neckiy poslato Maj 19, 2021, 15:39:58 POSLE PODNE
Na registraciji se level setuje na 1 i odradi se funkcija SacuvajAkunt tkd tjt. I ne znam zasto samo sifra ostaje ista sve ostalo je resetovano. Kazem ti sve sto je sad tu je bilo i pre, bukv nista nisam promenio ali je prestalo da radi
Onda iz nekog razloga ti se seta pocetni stats cak i kad si registrovan alsad to nz stv

Fora je sto mi se ne seta pocetni stats nego sve ode na 0...
U pravu su...

Da kazem samo, celu skriptu sam komentovao tj da ostane samo yini sacuvavanje i mape i ostavio sam samo pLevel i pSkin da vidim da li ce se sacuvati, i dalje se isto desava cak i ako je cela skripta komentovana
U pravu su...