◄ Glavni razgovor #48 ►

Započeo •Vodka Play•, Septembar 19, 2020, 11:26:32 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 48 gostiju pregledaju ovu temu.

Vasic

*

Usus est magister optimus.

de ste sta ima
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Nije vam ovo razgovor u vezi pawna ajmo razlaz

sudo rm -rf /
Da oslobodim malo mesta na PC?  ::)

Jutro cao dobar dan dobro vecer dovidjenja
I meni kasnije kažu ja lud,retardiran,mangup i ostalo a ono pogledaš LAW organizaciju koja se zove Sheriff Department i u njoj je najveći rank Director umjesto Sheriffa

Najbolji jezik za web developing ?

Citat: ʟᴀᴋᴇʀɪɴɢ poslato Maj 06, 2021, 10:16:50 PRE PODNE
Najbolji jezik za web developing ?
Predpostavicu da mislis na backend. Sve zavisi, kako za koga i kako za koji projekat. PHP je najpopularniji i najveci. Host ima da se nadje gde god hoces i prejeftin je. Node.JS (javascripta) je super za real time aplikacije. Dok se C# najvise koristi za enterprise level.

Citat: Deleted User poslato Maj 06, 2021, 10:35:24 PRE PODNE
Predpostavicu da mislis na backend. Sve zavisi, kako za koga i kako za koji projekat. PHP je najpopularniji i najveci. Host ima da se nadje gde god hoces i prejeftin je. Node.JS (javascripta) je super za real time aplikacije. Dok se C# najvise koristi za enterprise level.
Java

Github: Momenzi
Pikaboot: Website

Nasao sam novu rubriku na youtube koja mora da se pogleda :D

How fucked up is fucked up. Episode 1
https://www.youtube.com/watch?v=CuycuV0E4KU

q3z

*

Dali ima ovdje raje koje se sjeca mozda Windows NT 3.51.. ja sam se taman tu negdje rodio ali u moje vreme ajmo rec je bila bogata osoba koja je imala komp u to vreme a danas ah danas jebat ga svi imaju sta god pozele drago mi je zbog toga, ali nije mi drago zbog djece sto koriste vise pc/laptop/mobitel/tablet ipak knjiga je knjiga...
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.