Balkan Platinum InGame Textdraw

Započeo Dwaine, April 30, 2021, 12:48:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Izradio: Dwaine
Slike: https://ibb.co/2F4PrDs
Edit/0: Yes
Opis i dodatne informacije: Kae nis
Download link: Nope
Scan link: Nope
Credits: Dwaine

To ide ovdje ako samo prikazuješ tdove https://balkan-samp.com/forum/index.php?board=274.0 nek Shomy prebaci samo temu tamo

Što se tiče tdova dosta zastario fazon, jedino na OldSchoolu to godi jer su prepoznatljivi po tome još od 2013 čini mi se

Pa okej su , vidi se ono da je to kopija sta ja znam BS tdova prije ili OS, 6/10.
slucaj obradit sud ce druze ne budi glup

Citat: Dwaine poslato April 30, 2021, 12:48:37 POSLE PODNE
Izradio: Dwaine
Slike: https://ibb.co/2F4PrDs
Edit/0: Yes
Opis i dodatne informacije: Kae nis
Download link: Nope
Scan link: Nope
Credits: Dwaine
napravi nes svoje

decko radi sta oce sta koga briga oce kopirat necije tdove objavio je svoj rad i toe to
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

Citat: yeet poslato April 30, 2021, 22:54:08 POSLE PODNE
decko radi sta oce sta koga briga oce kopirat necije tdove objavio je svoj rad i toe to
To to

Citat: yeet poslato April 30, 2021, 22:54:08 POSLE PODNE
credits ostavis, ne budes picka
ne mozes se kitit tudjim perjem
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

ovako, tdovi lepo izgledaju, to moram priznati.... ALI je po menu jadno kopirati necije tdove... Pokusaj napraviti nesto originalno, to te moze nauciti cika galardo, ocena za td je 8/10! 8)
SAJKBHDSAGBHDVGASVGDFASVGD

Citat: Kanac poslato Maj 01, 2021, 12:35:55 POSLE PODNE
ovako, tdovi lepo izgledaju, to moram priznati.... ALI je po menu jadno kopirati necije tdove... Pokusaj napraviti nesto originalno, to te moze nauciti cika galardo, ocena za td je 8/10! 8)
Hhahahha mene niko ne uci bro mogu da uradim svoje td ali necu i to je moja briga vasa briga je da napisete ocjenu a ne da pisete jel iskopirano ili nije vise odjebite sa takvim komentarima.

q3z

*

Vec vidjeno, samo iskopirao
4/10 zbog truda

q3z

*

Citat: Dwaine poslato Maj 01, 2021, 15:10:36 POSLE PODNE
Hhahahha mene niko ne uci bro mogu da uradim svoje td ali necu i to je moja briga vasa briga je da napisete ocjenu a ne da pisete jel iskopirano ili nije vise odjebite sa takvim komentarima.
Citat: Dwaine poslato Maj 04, 2021, 15:08:24 POSLE PODNE
ok kidu
Aj sto si iskopirao sto ne mozes sam da smislis, nego i to sto si iskopirao nisi uradio nista preterano dobro...
I ne znam otkad se vredja za necije misljenje, a pritom trazis misljenja i ocekujes pozitivno za nesto ukradeno, budi originalan ?

Citat: q3z poslato Maj 04, 2021, 15:29:15 POSLE PODNE
Aj sto si iskopirao sto ne mozes sam da smislis, nego i to sto si iskopirao nisi uradio nista preterano dobro...
I ne znam otkad se vredja za necije misljenje, a pritom trazis misljenja i ocekujes pozitivno za nesto ukradeno, budi originalan ?
Ne ocekujem ja nista fino sam napisao da ne pisete gluposti kao sto sam iskopirao koga boli kurac realno jedino kida boli k tako da idi se kurci na drugom forumu dijete glupo