[SA:MP 0.3d] Problemi

Započeo K4[Я]!K3, Decembar 19, 2011, 20:06:43 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

K4[Я]!K3

*

'Respect cannot be learned, it can only be earned.'

Ako imate neko pitanje/problem za 0.3d verziju pitajte ovdje..

Počeo bi od kickanja poslije spawna pa ako imate joÅ¡ neÅ¡to za dodat postajte u ovoj temi jer nam je  posljednja verzija SA:MP-a donijela i neke promjene.

Kick poslije spawnapublic OnPlayerSpawn(playerid)  )  // Najveća mogućnost kod modova raÄ'enih od  -  0 -
Da bi riješili ovaj problem dodajte sljedeći kod u.. public OnPlayerRequestClass(playerid, classid) ili public OnPlayerConnect(playerid)
SetSpawnInfo((playerid, team, skin, Float:x, Float:y, Float:z, Float:Angle, weapon1, weapon1_ammo, weapon2, weapon2_ammo, weapon3, weapon3_ammo))

primjer:
Kod: c
SetSpawnInfo( playerid, 0, 0, 1958.33, 1343.12, 15.36, 269.15, 26, 36, 28, 150, 0, 0 );

Problem sa 0.3d pomjeranjem objekata/kapija u većčini slučajeva.
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=34843.0
Tutorijal po kojem možete naučiti tu promjenjenu funkciju MoveObject(...);

Poslednja Izmena: Februar 04, 2012, 16:52:26 POSLE PODNE od [RS] K4[Я]!K3™

Citat: my way poslato Decembar 19, 2011, 20:35:36 POSLE PODNE
Evo sad sam objavio jednu temu.Neznam u cemu je problem ali kad sam jucer otiso radit svoju skriptu i kad sam stisnuo da to popravi on mi izbaci da nemoze ucitat nes...Ovak ide Cannot read from file "OPSP"
To nema nikakve, ama bas nikakve veze sa ovime u sto je u ovoj temi -.-'
Just one more time.

K4[Я]!K3

*

'Respect cannot be learned, it can only be earned.'

Citat: my way poslato Decembar 19, 2011, 20:35:36 POSLE PODNE
Evo sad sam objavio jednu temu.Neznam u cemu je problem ali kad sam jucer otiso radit svoju skriptu i kad sam stisnuo da to popravi on mi izbaci da nemoze ucitat nes...Ovak ide Cannot read from file "OPSP"
ubaci taj include fajl u pawno/include folder onda otvori pawno.exe/file/open/tvoj_mod.pwn   iako to nema veze s ovom temom kao Å¡to je rekao Pacino

Evo imam pitanje,na 0.3c verziji rampe za odredene organizacije su radile normalno,kad sam prebacio na 0.3d hostano Kapija se uvrtnlavi na 100 picki materini -.-' kako?

Blaeks

*

Madmen

Treba mi pomoc oko kapija rade kapije i na 0.3d ali rotiraju se nekako kao kada okrecem volan + streamer sam zamenio kao da nisam...

Streamer od incognita ima dodane parametre na move objects... Uzmite i nadjite u novom includeu, dodani su parametri za x, y, z kordinate rotacije, sada samo jos trebate skontati kako uklopiti i rotaciju, koja je inace rotacija i pocetnih rx, ry, rz na kreiranju objekta...
Just one more time.

Blaeks

*

Madmen

Citat: Blaeks_Biofor poslato Decembar 19, 2011, 23:13:40 POSLE PODNE
Ako te razumem sad nesto,evo ruka :D
Sta cu ti ja, ja vam ne mogu sve crtati, ko skonta aferim, a ko ne, neka duma, sta cu mu ja, ima google :)
Just one more time.

znaci sam skinit streamer od tog i compilat i ubacit na gp

Citat: dane_1 poslato Decembar 19, 2011, 23:38:50 POSLE PODNE
E nije, nego mora jos plus dodati na svaki movedynamicobject(...) nove parametre...
Just one more time.

aha a mozes mi dat link ili gde mogu nac taj streamer

Citat: dane_1 poslato Decembar 20, 2011, 00:12:42 PRE PODNE
aha a mozes mi dat link ili gde mogu nac taj streamer
omg zar je to tako tesko -.-' http://lmgtfy.com/?q=samp+streamer
Just one more time.

Report: Ako je igrac suvozac (putnik) i puca kroz prozor, i server pokusa da ga stavi da je vozac, moci ce da vozi bez problema, ali svi igraci nece moci.

To sam pronasao koristeci funkciju PutPlayerInVehicle.

E da da popravite to, mozete izbaciti igraca iz vozila prvo (koristeci SetPlayerPos) i koristite timer da ga vratite u neko vozilo. To koristite dok ne izadje oficijalni fix.
Poslednja Izmena: Decembar 21, 2011, 02:01:30 PRE PODNE od Mrki_Drakula

Citat: Mrki_Drakula poslato Decembar 21, 2011, 02:00:06 PRE PODNE
Report: Ako je igrac suvozac (putnik) i puca kroz prozor, i server pokusa da ga stavi da je vozac, moci ce da vozi bez problema, ali svi igraci nece moci.

To sam pronasao koristeci funkciju PutPlayerInVehicle.

E da da popravite to, mozete izbaciti igraca iz vozila prvo (koristeci SetPlayerPos) i koristite timer da ga vratite u neko vozilo. To koristite dok ne izadje oficijalni fix.

Da i meni se dogodio taj bug , kako si uspio doći do tog riješenja meni nikad nebi palo na pamet.
"I'm a loser and a user so I don't need no accuser" - Billie Joe Armstrong

Citat: [PG] Pacino poslato Decembar 19, 2011, 23:45:59 POSLE PODNE
Citat: dane_1 poslato Decembar 19, 2011, 23:38:50 POSLE PODNE
E nije, nego mora jos plus dodati na svaki movedynamicobject(...) nove parametre...
MoveDynamicObject(pdgate1,1589.053344,-1638.123168,14.122960, 0.97);
i sta uradit nisam skonto