Evo ovo sam pisao frendici pa pogledajte....

Započeo Kiki_Radeon, Jul 06, 2010, 03:55:36 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Et kao sto pise u naslovu, ima tu njih dosta koji su neki "hooligani" i ovo ono, pa nek procitaju 2,3 pametne (kako ih ja nazivam, cast izuzetcima i starijima na ovom forumu koji nesto znaju itd.itd) komentare koje postate, sta god rekli ja se necu ljutiti niti nista slicno samo hocu vam predociti da ovakvih "hooligana" i debila na ovom forumu ima i previse, pa et oduzmite si 2.3 min i procitajte hvala!

ev ja cu ti rec 2,3 pametne i tebi i svima, gle mi smo jos djeca ja ti i svi do 20 god su djeca, mi sad mozemo imat curu i jebat se i voljet i sta ja znam. ali gle, sa 20 godina kad imas curu imas ljubav imas seksualne odnose ima sve, radis ili ides na faks, imas svoje JA, a mi sad? mi smo djeca, mi jos neznamo nista, tako da ovo ja mogu imat ovog onog i onog tamo desetog. kad dodemo 20ete godine shvatit cemo sta je to imat curu/decka i zivjeti, u tim godinama razmisljaj o svojoj obitelji i samostalnosti,ovako danas? ovih godina... dok zivis pod krovom od staraca, dok si s njima dok si jos maloljetna plesat ces kako oni sviraju, a kasnije nades decka odselis se u jedan stancic zivite zajedno e tad ces se sjetit svog 5.6.7.8.1.2.3/4 razred tih godina tih deckiju, kako je to bilo lijepo kako bi sve dala da vratis unatrag, nesto najlijepse je ja vjerujem kad osnujes obitelj kad zivis sa svojom zenom/muzem kad imas djece i sretno zivis, a danas ovo ja imam curu ja decka ja sam faca ja sam hooligan, vjerujem da onaj koji nikad nije imo curu i nikad nije okusio sex do 20 godine da ce taj poslje tih godina naci svoju pravu ljubav i zivjeti sretno do kraja zivote nego onaj koji je jebo sa 12 godina u guzici i hvalio se time bio u svojim godinama "jebac" i hvalio se time, upao u lose drustvo, trava,droga, pistolji, policija, huliganstvo. zato zivi pametno :) kad dodes u srednju skolu upoznat ces se s puno toga, vjeruj mi :) najbitnije naci neko drustvo dobro u kojem se slazes i neradis sranja, mislim ja ovo sad pricam kao da mi je 50 godina a isto sam balavac od 17 godina koji neza sta je zivot pa ove 2,3 pametne i ja slusam skoro svaki dan od stara i oni me uce necemu da postignem u zivotu, stari me tjera nogometu, ja volim nogomet ali to je rekreacija stara me netjera nigdje ona oce samo da je meni dobro u zivotu, ali od toga nemam nista postujem starce ali... eto znam nekad radit sranja pa sam kao neka faca u drustvu ne nisam nego sam olos kreten itd :) vjeruj mi na rijecima kao sto sam ti reko kao sto rekoh tebi sve ovo tako vrijedi i za mene ^^ i za sve nas balvce koji neznamo jos sta je zivot ^^

Slazem se s tobom ;) 
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

Pisac je sa ovim htio da kaže da budemo dobra djeca ili Å¡ta ? 

Malo si zakasnio, ovaj svijet je već pobudalio, dobra djeca ne postoje  ;-)

Prije su se takmičili ko može više skočit, pimplat loptu, igrali ganje, sakrivanja itd... Sad samo gledaju ko će ukrast više, eto im takmičenja.

HAHA  World gone crazy   (:
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Slazem se ja sa tobom..Ali da bi se mi popravili, prvo se trebaju popravit stariji.Nisu ni oni savrseni...Takoder se slazem sa @[BP] AleeN ba! ^^ ... Danasnja djeca samo gledaju svoju korist...Malo je onih koji ce npr. kad vide neke da se tuku da ce doc i razdvojit ih...Stat ce sastrane i navijat za jednog od te dvojice...A takoder je i danasnja tehnologija utjecala na djecu...Neka djeca sjede pred kompom ili TV-om po cijele dane...Zaborave se jednostavno igrat...Eto to je moje misljenje...Svatko ima pravo na njega...

Citat: [BP] AleeN ba! ^^ poslato Jul 06, 2010, 10:17:13 PRE PODNE
Sad samo gledaju ko će ukrast više, eto im takmičenja.
Take djece je bilo i prije i sad, i uvjek ce biti.

Slazem se s tobom :)

O meni:
    Geek, gamer, i internet freak :) , bavim se web-designom, umjetnoscu, game developmentom.

Mape:
    Tutoriali: [/list]