Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Sta da dodam na template, odradio sam meni i slider (jos nisam JS radio za slider) ???

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Ko je raspolozan da mi pomogne oko scripte sto se radi za SP

Citat: Denis_Lapi poslato Jun 22, 2015, 20:19:51 POSLE PODNE
Sta da dodam na template, odradio sam meni i slider (jos nisam JS radio za slider) ???

bryanta

Citat: bryant ãƒ,, poslato Jun 22, 2015, 23:09:31 POSLE PODNE
Citat: TiXoR_ poslato Jun 22, 2015, 23:09:00 POSLE PODNE
Citat: Denis_Lapi poslato Jun 22, 2015, 20:19:51 POSLE PODNE
bryanta

Daaa
Obojicu cu da vam uparim, zajedno, onako zagreljni. Ma imam ja free domen i live site, ali necu dam vam dam link dok ne objavim rad.

[FS] Bank Sistem

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Jun 22, 2015, 23:39:37 POSLE PODNE
Obojicu cu da vam uparim, zajedno, onako zagreljni. Ma imam ja free domen i live site, ali necu dam vam dam link dok ne objavim rad.

Nemoj Tixora pored mene, pre bi stavio najruzniju devojku na svetu pored mene nego Tixora..

Pa diste momci, ste zivi? Evo doso malo nakon godinu dana vidim ima tu velikih promjena :D

[FS]Rent
[FS] Vremenska prognoza
[TuT] PayDay
[TuT]PayDay sistem[UPDATED]
Moja Biografija

Respect:Mr.Gagi,FlasH,Streetboy,David (Sabljak) A.k.A SABO(T)
ÄŒovjek nije stvoren za poraze, moze biti unisten, ali ne i pobjeÄ'en!

Vecu glu.post nisam vidio od kako koristim internet :O :O :O  :'(

Citat: xyzcod2 poslato Jun 23, 2015, 15:04:06 POSLE PODNE
Pa diste momci, ste zivi? Evo doso malo nakon godinu dana vidim ima tu velikih promjena :D

Zivi, valjda :D Dobrodosao nazad ;)

Kako bre godinu dana nisi bio. Bio si ti aktivan ovde do zime koliko se ja secam, ako se dobro secam?

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

Citat: bryant ãƒ,, poslato Jun 23, 2015, 12:29:26 POSLE PODNE
Citat: Denis_Lapi poslato Jun 22, 2015, 23:39:37 POSLE PODNE

Nemoj Tixora pored mene, pre bi stavio najruzniju devojku na svetu pored mene nego Tixora..

nisko. dude it hurts..

Citat: TiXoR_ poslato Jun 23, 2015, 18:22:34 POSLE PODNE
nisko. dude it hurts..

Yea, hurts you..
Poslednja Izmena: Jun 23, 2015, 18:32:33 POSLE PODNE od bryant ツ

Sto je ovaj chat stao, ajde da spamujemo malo, umemo mi to dobro  8) Tixor, Elemental, sta cekate, vi ste majstori za punjenje chata?   :D

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Jun 23, 2015, 17:53:17 POSLE PODNE
Kako bre godinu dana nisi bio. Bio si ti aktivan ovde do zime koliko se ja secam, ako se dobro secam?
Mislim da nisam, ja bi reko da sam bio aktivan do pocetka skole, tamo u rujnu kad sam predao moderatora

[FS]Rent
[FS] Vremenska prognoza
[TuT] PayDay
[TuT]PayDay sistem[UPDATED]
Moja Biografija

Respect:Mr.Gagi,FlasH,Streetboy,David (Sabljak) A.k.A SABO(T)
ÄŒovjek nije stvoren za poraze, moze biti unisten, ali ne i pobjeÄ'en!