Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Denis_Lapi poslato Jun 17, 2015, 07:28:40 PRE PODNE
Ajde ti tako zreo i pametak idi tamo odakle si dosao i nemoj vise da podizes tenziju. Ja ovoliko [cenzura]osti nisam procitao pre ovoh tvojih "mudrih" misli. Hvala ti na savetima, ali bojim se da smo od tebe samo stetu i rasprave dobili. Ili sedi na BS i razgovaraj o regularnim temama, a to je iskljucivo u okviru samp-a. Ili idi negde drugde pa se raspravljaj i mudruj, ovde neces. Nisi ti za dzabe "oteran" odavde. Poslednju raspravu u glavnom razgovu ne pamtim kad smo imali, pre ovoga sad.
Pozdrav od nezrelog momka!  :-*

Ne podižem ja tenzije već ti. Pročitaj opet predhodni post jer ga očito nisi razumio.
Nisam džaba otjeran, jer nisam uopšte otjeran.

Citat: lennartwizzle poslato Jun 17, 2015, 08:48:29 PRE PODNE
Taj tvoj forum ima oko 10 tisuća članova dok BS ima doslovno duplo, i BS se lako može podignuti uz malo truda i rada od strane Vrha administracije.

Pa o trudu tog vrha svo vrijeme i govorim...

Samo ti uzivaj i ne brini o nasem trudu  ;) BS cemo mi vratiti kako treba, hvala na savetima, ali mislim da cemo sami sebe poslusati. Kraj rasprave i bilo kakve svadje. Ko napise bilo sta to ce dovesti do svadje dobice kaznu od mene licno. A sto se BS-a tice mi smo pre par dana kreirali neke ideje koje je moguce realizovati.
Inace, da vas obavestim, tema je editovana i sredjena na jos jedan level iznad, mi sliku teme imamo, ali necemo nista da objavljujemo.

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: bryant ãƒ,, poslato Jun 17, 2015, 13:53:32 POSLE PODNE
Kada ce biti to azuriranje teme? :)
Ne mogu da vam bilo sta obecam, ali da radovi postoje, postoje. Ceka se na rad jos jedan dodatak koji fenomalan i koji ce opsolutno biti nov. Takodje i update jednog dela foruma, ali na jedan vrlo interesantan nacin. Uz to naravno ja cu srediti jos neke sitnice koje ce biti od znacaja.

[FS] Bank Sistem

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

E jel ima neko link Adobe After Effects molim vas, da radi hitno je?

Gutiću, mani ba, moderatori su počeli nešto raditi, vidjet ćemo kako će se sve završiti.

Fino funkcionisu ovi nasi serveri, nije lose.

Poslednja Izmena: Jun 17, 2015, 21:41:11 POSLE PODNE od Denis_Lapi

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Jun 17, 2015, 14:03:24 POSLE PODNE
Ne mogu da vam bilo sta obecam, ali da radovi postoje, postoje. Ceka se na rad jos jedan dodatak koji fenomalan i koji ce opsolutno biti nov. Takodje i update jednog dela foruma, ali na jedan vrlo interesantan nacin. Uz to naravno ja cu srediti jos neke sitnice koje ce biti od znacaja.

Aaa, sada me jos vise zanima kakvo je i sta je.. :D

Citat: Denis_Lapi poslato Jun 17, 2015, 21:40:49 POSLE PODNE
Fino funkcionisu ovi nasi serveri, nije lose.
http://i.imgur.com/kviMFBJ.png
Odlicni su, to su serveri koji dugo postoje, koji ne ulaze u svadje, serveri za primer i imaju lep broj igraca..mnogo dobri i zasluzuju vise.. :)

Pitam jos jednom jel ima neko link za Adobe Aftet Effects?

Zao mi je samo sto Balkan Underground nema vise igraca server postoji 5-6 godina takodje imaju vrhunski admin tim i skriptu ali valjda ce se popraviti ozbiljna je ekipa tamo.

Citat: MëňďëŻ poslato Jun 17, 2015, 22:30:42 POSLE PODNE
Imas piratebay, pogledaj mozda tamo nesto nadjes, ili uzmi neku trial verziju pa se igraj sa njom da vidis da li ce da ti ide sa tim.

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Jun 17, 2015, 22:33:18 POSLE PODNE
Imas piratebay, pogledaj mozda tamo nesto nadjes, ili uzmi neku trial verziju pa se igraj sa njom da vidis da li ce da ti ide sa tim.

Piratebay ne radi vec odavno, trazim citav dan ko budala, nikako da naÄ'em, jel mi možeÅ¡ ti dat link te probne verzije?

Citat: MëňďëŻ poslato Jun 17, 2015, 22:39:09 POSLE PODNE
Citat: Denis_Lapi poslato Jun 17, 2015, 22:33:18 POSLE PODNE

Piratebay ne radi vec odavno, trazim citav dan ko budala, nikako da naÄ'em, jel mi možeÅ¡ ti dat link te probne verzije?
Piratebay ne radi? Je l' si siguran.. Evo ti probaj ovde
http://www.adobe.com/rs/products/aftereffects.html

Citat: gReeDy.aMx poslato Jun 17, 2015, 22:31:01 POSLE PODNE
Zao mi je samo sto Balkan Underground nema vise igraca server postoji 5-6 godina takodje imaju vrhunski admin tim i skriptu ali valjda ce se popraviti ozbiljna je ekipa tamo.
Stvarno bedak, meni se taj server bas svidja. Nekako nije natrpan, a ima svega. Kad sam radio ovaj moj mod takve servere sam uzimao kao inspiraciju, i Balkan Games je bio dobar server neko vreme, ali posle je mnogo poceo da lici na druge servere.
Poslednja Izmena: Jun 17, 2015, 22:43:35 POSLE PODNE od Denis_Lapi

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

Evo ]OVDE imas link za skidanje AAE, ja sam skinuo sa istog linka i sve mi radi normalno, ima sve i lepo radi.. :)

Citat: bryant ãƒ,, poslato Jun 17, 2015, 23:25:17 POSLE PODNE

Evo ]OVDE imas link za skidanje AAE, ja sam skinuo sa istog linka i sve mi radi normalno, ima sve i lepo radi.. :)
Eto uradite nesto zajedno pa nas iznenadite u development  ;) Da vidimo kako vam ide..

EDIT: Da l' da odmaram il'jok?  ::)
Poslednja Izmena: Jun 17, 2015, 23:45:44 POSLE PODNE od Denis_Lapi

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com