Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Ja ne smijem da instaliram GTA V da mi nebi graficka pregorila.

pa na 800x600 je jer mi ne dozvoljava na vecoj, tj mogu da stavim ali nije preporucljivo
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Koja ti je graficka i procesor ?

graficka mi je nvidia 9800gt a procesor AMD Athlon II X2 245 2.90GHZ i procesor je jedino sto mi odudara od zahteva
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

8)

Poslednja Izmena: Maj 25, 2015, 22:38:51 POSLE PODNE od bryant ツ

Kod mene je procesor Core2Duo E8400 3.0GHz a graficka HD 4550 512mb, slaba graficka za takvu vrstu igre..
Ne znam dal da je skinem..

Pa ako imas mesta sto da ne, ja cu i ovako sad za jedno mesec dana posle rodjendana da nadogradim tih par komponenti pa da igram bez problema  :)

Tixor ne diraj covjeka,vidis da je to neki magicni broj 555(Obicno /call 555(mechanic) :D

Jao ljudi meni graficka izgorela ove zime,ubio grom negdje u okolini i preko rutera prebaci varnicu na komp i crkne graficka,a bas je svaka igrica mogla da se igra,i sad nista,na integrisanu igram,jedino san andreas normalna igrica za igranje,nista promenjeno :D

Ne znam ni sam kako je moguce da udar groma moze da sjebe neki dio racunara..
Mom ocu kod njega kuci u njegovom naselju je grom udario u drvo i sve kuce koje su tu imale kompjutere pregorio im je neki dio.
A mom starom crkne maticna ploca..

Kod nas u CG t-com ima bas slabe usluge sto se tice zastite,a malo zagrmi odmah pocnu da crkavaju ruteri,bas bas imaju prelosu uslugu.
Na proslom kompu,prije 2-3 godine,ja igram na komp i kako je grom udario negdje u blizini tako pukne ruter na pola metra od moje glave,pukao je kao bomba jbt :D i posle toga,ja da upalim komp,otisla cijela maticna :D

sad zamisli da ima neko i7 procesor i da grom udari u jabuku i da pregori sve.

Citat: K ROSE poslato Maj 26, 2015, 12:08:19 POSLE PODNE
sad zamisli da ima neko i7 procesor i da grom udari u jabuku i da pregori sve.

Molis Boga da je u tebe udario a ne u kompjuter  :D