Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Pa gdje ste Vi meni, Å¡ta ima? :D
Sjećate me se možda elemeNtaL.

Ćao, sta ima momci ? Kako napreduje zajednica ?

Otvorenje - 29.05.2015.
Dodjite,  budite dio nas !!
Forum: http://www.ul-roleplay.com/forum/index.php
Opis: KLIK

Citat: Blaeks poslato Maj 13, 2015, 15:42:44 POSLE PODNE
Citat: Gotti747 poslato Maj 13, 2015, 15:18:33 POSLE PODNE
Jaoo cuti samo, trebao si 10 puta da dodjes, i prosle god kad je festival bio pa nisi, organizujte se ove pa dodjite neki dan  :D

Eto i Lapi onda, pa da se skupimo mi odavde neki dan  :)

edit: e da, i Brasica onog povedi, sto sam ga navatao u sred Grcke hahahah  :D
brate nemoj sad da prebacujes krivicu na mene :D ti imas kola, vozacku dozvolu, ja nista :D

ko od vas financira kartu iz splita do beograda da van pokažen kako splićanin partija

jao jebem ti i ja bi na ultru u split, al moram na obuku ti pas mater
Other Dimension RolePlay | Uskoro
Ukoliko zelite pomoci u razvoju servera, mozete se meni javit na PP/PM!

Citat: TiXoR_ poslato Maj 16, 2015, 18:06:10 POSLE PODNE
Citat: Blaeks poslato Maj 13, 2015, 15:42:44 POSLE PODNE
Citat: Gotti747 poslato Maj 13, 2015, 15:18:33 POSLE PODNE
Jaoo cuti samo, trebao si 10 puta da dodjes, i prosle god kad je festival bio pa nisi, organizujte se ove pa dodjite neki dan  :D

Eto i Lapi onda, pa da se skupimo mi odavde neki dan  :)

edit: e da, i Brasica onog povedi, sto sam ga navatao u sred Grcke hahahah  :D
brate nemoj sad da prebacujes krivicu na mene :D ti imas kola, vozacku dozvolu, ja nista :D

ko od vas financira kartu iz splita do beograda da van pokažen kako splićanin partija

Mi smo od Beograda na dole jos 300 km, uzmi avionsku za Nis  :D
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

nenenne. ti je uzimaš ne ja.

nego šta voziš? :D

sta dohvatim  :D mazdu 6 2.0 i punta 1.9
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Treba kome promo i adver za server?

Send PM. Ako tko hoce
Diplomacy is great when it works, but difficult when everyone already perceives you as a threat

I always believed in what i stand for

Blaeks i Gotti su od mene dalji og BG-a vazudsnom linijom, Gotti jos vise od Blaeks-a. Ali oni brze stizu do BG-a jer imaji brz izlaz na autoput i onda nagare auto sa 180km/h pa stignu do BG-a za 3h, dok meni treba 4.

Mi ovde iz okoline Nisa mozemo da se dogovorimo za neki skup, pa da se nadjemo tamo negde, ali ko ce to organizovati.

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Maj 18, 2015, 11:01:35 PRE PODNE
Blaeks i Gotti su od mene dalji og BG-a vazudsnom linijom, Gotti jos vise od Blaeks-a. Ali oni brze stizu do BG-a jer imaji brz izlaz na autoput i onda nagare auto sa 180km/h pa stignu do BG-a za 3h, dok meni treba 4.

Mi ovde iz okoline Nisa mozemo da se dogovorimo za neki skup, pa da se nadjemo tamo negde, ali ko ce to organizovati.

Odakle si ti?

Pa ja sam sa Gagijem pricao za neki skup, ali je dosta tesko da se organizuje to zbog prevoza

meni kolima 3h treba do bg

a sto se tice okupljana, to jedino kad se odrzava nesto, tipa letnji festival u KNJ (s.a.rs, bajaga, tdi) ili gitarijada u Za, ili u Nisu, ali ne znam da je neko odavde iz Nisa
Poslednja Izmena: Maj 18, 2015, 15:07:57 POSLE PODNE od Gotti747

ultra europe u splitu  tu doÄ'ite da vas sve opijen ka guzice

Dolazite li 29og na UL ?

Otvorenje - 29.05.2015.
Dodjite,  budite dio nas !!
Forum: http://www.ul-roleplay.com/forum/index.php
Opis: KLIK