Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Daddy poslato Septembar 18, 2015, 23:05:45 POSLE PODNE
Citat: bryant ãƒ,, poslato Septembar 18, 2015, 21:55:00 POSLE PODNE

Da nema Bogdanovica dobio bi srcani udar, dobro pa nije vise tolika razlika za njih, nasi jako lose igraju.. :/

Zbog njega ga i dobijam....

Takodje, ja sam ono napisao posle 2. cetvrtine ali bolje da ga nisam pohvalio..

Za one malo iskusnije koji se bave gamingom.

Naime, pre oko mesec dana sam uzeo karticu iz banke. Vec 10 dana pokusavam da uzmem Steam Wallet preko PayPala.

PayPal sam povezao sa karticom na kojoj sam imao  tacno 5 evra, a nakon aktivacije PayPala, odnosno povezivanja PPa i kartice, na kartici mi je ostalo 3,5, a na PPu 1,5. E sad, poznato je da PayPal inicira da se novac skida sa kartice pri kupovini, sto bi znacilo 1,5+3,5=5 evra, a to je minimum za steam wallet. Nakon sto sve to odradim, poslednja stavka pred kupovinu izbaci ovaj error.

"An unexpected error has occurred. Your purchase has not been completed.
Please contact Steam Support."

Ne znam zasto je to tako. Da li jednostavno nemam dovoljno novca, da li u kupovinu ulaze i odredjeni porezi na steam, valve i ostale zajebancije, pa mi je potrebno koji evro vise, ili jednostavno do naloga koga bi steam support trebalo da sredi.

Da li je neko imao slican problem ili zna u cemu je stvar?
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Hmm prvi put to cujem,kada nemas dovoljno para na kartici pise ti, najvjerovatnije da ti je steam acc ubagovao pa pisi im na suport odgovore zajedno 7-9dana
A paypal kada se registrujes kao uzme 1,5$ pa moras u banku da uzmes broj transakcije pa tamo uneses pa kao oni vrate taj1,5$ Ali to ni meni nisu vratili
vratili..
Poslednja Izmena: Septembar 21, 2015, 00:20:15 PRE PODNE od Daddy

My Bike KTM 450 SXF 2008

Citat: Daddy poslato Septembar 20, 2015, 19:59:02 POSLE PODNE
Za one malo iskusnije koji se bave gamingom.

Naime, pre oko mesec dana sam uzeo karticu iz banke. Vec 10 dana pokusavam da uzmem Steam Wallet preko PayPala.

PayPal sam povezao sa karticom na kojoj sam imao  tacno 5 evra, a nakon aktivacije PayPala, odnosno povezivanja PPa i kartice, na kartici mi je ostalo 3,5, a na PPu 1,5. E sad, poznato je da PayPal inicira da se novac skida sa kartice pri kupovini, sto bi znacilo 1,5+3,5=5 evra, a to je minimum za steam wallet. Nakon sto sve to odradim, poslednja stavka pred kupovinu izbaci ovaj error.

"An unexpected error has occurred. Your purchase has not been completed.
Please contact Steam Support."

Ne znam zasto je to tako. Da li jednostavno nemam dovoljno novca, da li u kupovinu ulaze i odredjeni porezi na steam, valve i ostale zajebancije, pa mi je potrebno koji evro vise, ili jednostavno do naloga koga bi steam support trebalo da sredi.

Da li je neko imao slican problem ili zna u cemu je stvar?
Prvi put i ja čujem, drug je to bez problema prošao, ja ne koristim steam -.-

Citat: Vuzimir poslato Septembar 20, 2015, 21:47:13 POSLE PODNE
Hmm prvi put to cujem,kada nemas dovoljno para na kartici pise ti, najvjerovatnije da ti je steam acc ubagovao pa pisi im na suport odgovore zajedno 7-9dana
A paypal kada se registrujes kao uzme 1,5$ pa moras u banku da uzmes broj transakcije pa tamo uneses pa kao oni vrate taj1,5$ Ali to ni meni nisu vratili
vratili..

Ma to je skroz nebitno. Profil mi je inace star 4 godine, ali nije koriscen pa je limitiran, te mu je potrebna aktivacija u vidu kupovine minium 5 evra steam walleta itd... Pokusavam samo da ga aktiviram.

Kontakitrao sam support team, videcu sta ce biti... Ty
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

@Daddy Pa da, pisi im na support rijesice...

Ajmo programeri pomozite Vuzimiru :D
- http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=99933.0

My Bike KTM 450 SXF 2008

Citat: Vuzimir poslato Septembar 21, 2015, 10:49:02 PRE PODNE

Ti baš voliš sebi život da komplikuješ? :)
U programiranju nije cilj napisati što duži kod, dužina je opravdana jedino ako se postiže veća efikasnost, ali tvojim kodom teško da ćeš išta postići.
Gledao sam skripte za samp koje si pisao, treba da razmisliš pre nego što nešto uradiš, da ne ponavljaš kodove, nego da ih pametno napišeš, da iskoristiš svaki bit, da nijedno slovo ne bude uzaludno napisano.
Što se tiče sortiranja imaš gomilu primera i tutorijala na netu.

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein

Citat: Vodka Play poslato Septembar 23, 2015, 03:35:35 PRE PODNE
Citat: Vuzimir poslato Septembar 21, 2015, 10:49:02 PRE PODNE

Ti baš voliš sebi život da komplikuješ? :)
U programiranju nije cilj napisati što duži kod, dužina je opravdana jedino ako se postiže veća efikasnost, ali tvojim kodom teško da ćeš išta postići.
Gledao sam skripte za samp koje si pisao, treba da razmisliš pre nego što nešto uradiš, da ne ponavljaš kodove, nego da ih pametno napišeš, da iskoristiš svaki bit, da nijedno slovo ne bude uzaludno napisano.

AHhahaha jbg :D gledao sam sortiranja ali nikako nisam uspjeo da odradim to kod sebe, ako mozes reci mi koje sortiranje bi bilo najbolje za ovaj program? pa da to trazim po netu i da naucim to :)

My Bike KTM 450 SXF 2008

Citat: Vodka Play poslato Septembar 23, 2015, 03:35:35 PRE PODNE

Po ovome mozete da vidite koliko je skripta servera koji on drzi savrsena i da nije ni cudo sto je medju najboljim skriptama kod nas.. :)