Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Vladoâ,,¢ poslato Decembar 09, 2015, 09:27:48 PRE PODNE
Zasto je ovdje zabranjeno postavljati LasVegas i BalkanExtazy mod?
Zato sto oni koji ga postavljaju nemaju dozvolu za to.

Znaci lik kupi mod i objavi nesto sto je u njegovom vlasnistvu i onda on nema pravo to objaviti?

Citat: Vladoâ,,¢ poslato Decembar 09, 2015, 12:26:20 POSLE PODNE
Znaci lik kupi mod i objavi nesto sto je u njegovom vlasnistvu i onda on nema pravo to objaviti?
Tad moras da imas dozvolu od vlasnika, nije ti on prodao da bi je ti delio sigurno :)

Citat: gonss poslato Decembar 09, 2015, 13:30:06 POSLE PODNE
Citat: Vladoâ,,¢ poslato Decembar 09, 2015, 12:26:20 POSLE PODNE
Tad moras da imas dozvolu od vlasnika, nije ti on prodao da bi je ti delio sigurno :)

Kupis auto i trebas imati dozvolu od predhodnog vlasnika da ga prodas?

Citat: Lenon poslato Decembar 09, 2015, 15:56:28 POSLE PODNE
Ovo nije isto, neko se pomučio da napravi mod i izdvojio je dosta dana na to. TakoÄ'e ne kažem ja da treba za svaki mod dozvola, nego za tako velike zajednice treba. PoÅ¡to znam da niko od njih uopÅ¡te nema dozvolu da poseduje mod, a kamoli neÅ¡to drugo, mislim i vi znate sami situaciju sa tim klincima, ne znam Å¡ta je problem?

Citat: gonss poslato Decembar 09, 2015, 15:58:19 POSLE PODNE
Citat: Lenon poslato Decembar 09, 2015, 15:56:28 POSLE PODNE
Ovo nije isto, neko se pomučio da napravi mod i izdvojio je dosta dana na to. TakoÄ'e ne kažem ja da treba za svaki mod dozvola, nego za tako velike zajednice treba. PoÅ¡to znam da niko od njih uopÅ¡te nema dozvolu da poseduje mod, a kamoli neÅ¡to drugo, mislim i vi znate sami situaciju sa tim klincima, ne znam Å¡ta je problem?

Momak koji je KUPIO mod objavio ga je sa svom FB-u i svako je mogao skinuti... cak ga i ja imam i BE i LV:RP :D

Citat: Lenon poslato Decembar 09, 2015, 15:59:33 POSLE PODNE
Momak koji je KUPIO mod objavio ga je sa svom FB-u i svako je mogao skinuti... cak ga i ja imam i BE i LV:RP :D
Momak sa 20 postova je doÅ¡ao na forum i objavio tuÄ'i mod, ne znam ni da li je to istina Å¡to piÅ¡e, takoÄ'e ni formular nije znao lepo da popuni. Da si na mom mestu ti bi ga pustio da objavi isti? Mislim zamisli da nije kupio mod, pa vlasnici tih servera bi meni poslali poruku zaÅ¡to to nisam uklonio.

Citat: gonss poslato Decembar 09, 2015, 16:01:14 POSLE PODNE
Citat: Lenon poslato Decembar 09, 2015, 15:59:33 POSLE PODNE
Momak sa 20 postova je doÅ¡ao na forum i objavio tuÄ'i mod, ne znam ni da li je to istina Å¡to piÅ¡e, takoÄ'e ni formular nije znao lepo da popuni. Da si na mom mestu ti bi ga pustio da objavi isti? Mislim zamisli da nije kupio mod, pa vlasnici tih servera bi meni poslali poruku zaÅ¡to to nisam uklonio.

Ocigledno se nismo razumijeli, nema veze, kraj rasprave...

Vozdra, na kojim se igra serverima ali da nisu RP, nije me dugo bilo  :D

Kladite se? Å ta mislite o temi kladionica? Pa da postavljamo tipove, predloge i analize.

Citat: gonss poslato Decembar 09, 2015, 19:20:32 POSLE PODNE
Kladite se? Å ta mislite o temi kladionica? Pa da postavljamo tipove, predloge i analize.
Naravno, uvek za to :D

Jel neko updateovo win 7 ili 8 na 10, treba mi pomoc!