[NR] - NR:RP v 1.0.0 (Opis servera) - Pridruzite nam se.

Započeo [NR]Rafael_Vincentelli, Februar 20, 2015, 20:31:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.



NR:RP-Opis


Server adress: 37.187.20.174:8032
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Next-server uklonjen!/248192278680763?ref=aymt_homepage_panel
FORUM: www.nr-rp.info/forum


Pozdrav svim buducim i starim samperima. Ovom prilikom zelimo da vam predstavimo SA:MP server po imenu NR:RP!. NR:RP! osnovan 5.1.2015. godine. NR:RP zvanicno poceo sa radom 5.1.2015, uradjen od strane skriptera:Kewin Hawks, vlasnika:Freddy Leflure uz pomoc mapera i Web dizajnera Rafael_Vincentellia. Vrsta moda je RolePlay (simulacija stvarnog zivota) cija se radnja odvija u Los Santosu, naravno i drugi gradovi su ukljuceni u radnju.  U opisu mozete videti par stvari sa servera i kakva vas zabava ocekuje.


Registracija:
Sistem registracije â€"Kada udjete na server sa RolePlay imenom prezimenom, nakon sto vam se ocita server kliknite na registraciju, gde posle unosite Vasu sifru, posle je potvrdite. Zatim sledi koliko imate godina, odakle ste i da li zelite gledati totourijal.

Slika: http://i.imgur.com/PFnuAKO.png

Spawn:
Igraci se spawnnaju na aerodromu Los Santosa. U blizini aerodroma ima mnogo rentova, prodavnica. Preko puta aerodroma se nalazi bike/moto/auto rent. Cene su pristupacne, a samim tim dostupne svima. Komande za rentanje vozila /rent, a za vracanje iznajmljenog vozila /unrent, a ako ne zelite da rentate /exit da izadjete.

Slike: http://i.imgur.com/cqlRNFk.png


Burg:
Burg je glavno mesto okupljanja na serveru. Mesto zabave i uzivanja. Svako vece se organizuju zurke, da se malo igraci zabave i da im nije dosadno.

Slike: http://i.imgur.com/QscI7vy.jpg


Banka:
U banci mozete da ostavite novac, podignete kredit tako sto stanete na pickup i prikazace Vam se lista oprcija (Deposit, Withdrav, Kredit, Transfer, Balance). Mafije i bande mogu da je opljackaju.

Slike: http://i.imgur.com/YglDrNo.png


Sistem Firmi:

Na nasem serveru postoji mali broj firmi, jer svaka firma ima ulaz. Na nasem serveru postoje kafici, pumpe, marketi, diskoteke, barovi, gun shops, clothes, kiosci i jos mnogo toga. Sto se tice zarade, zaradjujete kada neko dodje i popije nesto, odnosno kupi nesto. Da kupite firmu ukucate /kupifirmu, a kada kucate /firma izaci ce Vam lista opcija, koje su vezane za firmu.

Slike:
http://i.imgur.com/GqbZkwo.png
http://i.imgur.com/aOmmMPL.png
http://i.imgur.com/gsCtyHi.png


Sistem kuca:

Mozete imati samo jednu kucu. Kucu mozete prodati ili kupiti preko komandi /house buy i /house sell, isto tako mozete je locirati /house locate. Mozete ostavlajti/uzimati novac, drogu, materijale i oruzije, komande su sledece: /house putmoney [kolicina], /house takemoney [kolicina], /house putdrugs [kolicina], /house takedrugs [kolicina], /house putmats [kolicina], /house takemats [kolicina].

Slike: http://i.imgur.com/bdI1gga.png
          http://i.imgur.com/2Ni3HRs.png


Sistem vozila:

Postoji mesto s nazivom Grotti, tu mozete da kupite ili prodate vozilo. Komande za vozila su /veh kljucevi, kada izvadite kljuceve izaci ce Vam lista vozila koje zelite da zakljucate  /veh lock i /veh unlock,  da stavite ili izvadite oruzije, novac, materijale ili drogu /veh putgun, /veh takegun, /veh putmats, /veh takemats, /veh putdrugs, /veh takedrugs.

Slike: http://i.imgur.com/35D38nw.png
         http://i.imgur.com/6tkyrDq.png


Organizacije:
Na nasem serveru postoji 8 organizacija.

Policija Los Santosa pripada Vladi San Andreasa, obavlja poslove drzavne uprave i bezbednosti nasih gradjana.
Policija je duzna da vodi racuna o javnom redu i miru, kao i o bezbednosti saobracaja na nasim putevima.
Takodje je duzna da radi na sprecavanju i otkrivanju krivicnih dela kao i na pronalazenju i hvatanju pocinitelja kaznenih dela.

Slika: http://i.imgur.com/r3snbhc.jpg


U skladu sa zakonom i propisima o javnoj bezbednosti i pravilnikom o radu Federalnog Istraznog Biroa u daljem tekstu navodi sledece informacije i pravila o ponasanju kao i delovanju same jedinice i njihovi sektori, tako i nacin na koji ce sama struktura delovati i reagovati.
U skladu sa gore navedenim i vec utvrdjenim redosledima angazmana same jedninice, kako na terenu tako i u operativno obavestajnom delu Federalnog Istraznog Biroa,
ce prema gradjanstvu i nevaldinim organizacijama postupati iskljucivo po propisima i vec unapred utvrdjenim zakonima.
FBI ce nastojati da odrzi normalni i nesmetani razvoj drzave i svih njenih struktura.

Slika: http://i.imgur.com/tkN8qG4.jpg


SNS, odnosno San News Studio, je televizijska mreza  u San Andreasu.
Zbog posvecenosti odgovornom novinarstvu i pozitivnim drustvenim promenama,
SNS je stekao medjunarodni ugled kako u San Andreasu, tako i u drzavama u regionu.

Slika:  http://i.imgur.com/1aQaawf.png


Klinicki centar za hitnu medicinsku pomoc San Andreas, kao jedna od najeminentnijih i najstarijih zdravstvenih ustanova kod nas, koja pruza 24-casovnu hitnu pomoc kriticno obolelim i tesko povredjenim osobama.

Slika: http://i.imgur.com/eIfebEd.png


The Solnstevskaya Bratva bavi se svercom materijala. Kada nasvercaju materijale i dostave u svoju bazu. Materijali idu na paket gde clanovi mogu da pokupe komandom /get mats [kolicina].

Slika: http://i.imgur.com/0Xus4rD.png


The Escobar Cartel bavi se kosenjem droge u svojoj bazi gde droga ide na paket i clanovi mogu da kupuju komadom /get drugs [kolicina].

Slika: http://i.imgur.com/rlIfpIt.jpg



Los Zetas se bavi sadnjom ili branjem droge na odredjena mesta. Oni sade, beru ili unistavaju drogu komandom /drugs plant, /drugs harvest i /drugs destroy. Polija i Federalni Istrazni Biro mogu da unistavaju drogu.

Slika: http://i.imgur.com/iDapU5I.jpg


Gipsy Joker se bavi sadnjom ili branjem droge na odredjena mesta. Oni sade, beru ili unistavaju drogu komandom /drugs plant, /drugs harvest i /drugs destroy. Polija i Federalni Istrazni Biro mogu da unistavaju drogu.

Slika: http://i.imgur.com/HzkYFER.png


Advert:
Advert je mesto gde se  daju oglasi. Stanete na pickup i kucate /ad text.

Slika: http://i.imgur.com/e6OP5jT.png


Opstina:
Na nasem serveru postoji opstina gde mozete da izvatite pasos, vidite listu poslova, overite papire za registraciju vozila i drugo.

Slika: http://i.imgur.com/pHGZsMf.jpg


Registracija vozila:
Kada dodjete ovde, strelica Vam pokazuje gde trebate da idete. Posle udjete u garazu gde pise tehnicki pregled. Kada odradite tehnicki pregled, odete pored i overite papire. Kada to odradite idete u opstinu, pa u policiju Los Santosa po tablice.

Slika: http://i.imgur.com/I2TR0wZ.png
         http://i.imgur.com/L6Pyo9P.png
         http://i.imgur.com/F2UbGSD.png


Autoskola:
Da bi mogli da letite, vozite ili plovite morate posedovati odredjene dozvole za to. Dozvole mozete dobiti tako sto cete posetiti auto skolu i pogledati za koje vam kategorije treba. Kada udjete u auto skolu, odete na pickup i izabete ono sto zelite da polazete, posle toga idete u ucionicu za polaganje vozackog ispita. Imaju predavanja, a posle testovi, pa voznja.

Slike:  http://i.imgur.com/LeKH6EL.jpg
           http://i.imgur.com/KwoA28W.png
          http://i.imgur.com/dj0hKs6.png
          http://i.imgur.com/w0EgKXS.png


RolePlay school:
Da bi mogli da udjete u oragnizaciju potreban je level 2, a pored toga jos RolePlay school. Skolu morate da zavrsite da bi usli u organizaciju.

Slike: http://i.imgur.com/53Uk21F.png
         http://i.imgur.com/2vMgpV2.png
         http://i.imgur.com/KwItvDz.png
         http://i.imgur.com/2SAqMHv.png


Sistem sadjenja droge:
Droga moze da se sadi na odredjenim mestima. Sadite tako sto kupite semenke na crnom trzistu komadom /get seed [kolicina]. Kada kupite idete na odredjeno mesto da sadite komandom /drug plant. Sacekajte 1h da uberete drogu komandom /drugs harvest dobiju. Za 1h dobijete 100 grama droge.

Slika: http://i.imgur.com/RHTMGWu.jpg
Poslednja Izmena: Februar 20, 2015, 20:34:17 POSLE PODNE od [NR]Rafael_Vincentelli