Sapphire RolePlay - Prezentacije i predstavljanje projekta

Započeo elemental., Februar 18, 2015, 21:45:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: #Dado poslato Februar 25, 2015, 16:01:46 POSLE PODNE
Registracija je lijepa, samo intro je malo kako bi se reko "dosadan" nemislim nist lose nego je predug...
Nastavite tako sa poslovima i sretno sa projektom :D

dada, sredit ćemo intro, noviji bolji ljepši kraći heheh. ja msn da će i uskoro prezentacija još jednog posla ;)

Link objave.
Mali sneak peek za nadolazeću prezentaciju posla.
Na slici možete vidjeti sastojke koji su potrebni za pravljenje pizze. Već stavljeni sastojci su označeni zelenom, a sastojci koje tek treba staviti su označeni narandžastom bojom. Å to se tiče prezentacije, ona stiže čim sredim problem sa Bandicamom, a trebao bi biti sreÄ'en već sutra.

Link objave.
Prezentacija je tu :)
Opis posla - nakon Å¡to uzmete posao u vijećnici, trebate otići do Pizza Stacka da biste pokrenuli posao. Kada doÄ'ete 'na dužnost', trebate otići do checkpointa, i tipkom 'Y' staviti sastojke kako je zadano. Kada stavite sve sastojke, trebate odnijeti pizzu do pećnice, i staviti ju u pećnicu komandom '/pizza bake'. Nakon toga trebate čekati 30 sekundi da se pizza ispeče. Kada se ispeče, odnesete ju do motora i stavljate u motor komandom '/pizza put', te idete do checkpointa za dostavu. Trenutno ima 30 lokacija za dostavu. Kada doÄ'ete do kuće gdje trebate dostaviti pizzu, siÄ'ete sa motora i uzimate pizzu komandom '/pizza take', i odlazite na checkpoint. Posao tu možete zavrÅ¡iti komandom '/finishwork', ali možete i nastaviti raditi dalje.

tako sam i ja imao nesto slicno u planu uradit, sad moram nest drugo..

svaka cast odlicno je..
Other Dimension RolePlay | Uskoro
Ukoliko zelite pomoci u razvoju servera, mozete se meni javit na PP/PM!

Citat: Crazyn3ss poslato Mart 02, 2015, 15:08:15 POSLE PODNE
tako sam i ja imao nesto slicno u planu uradit, sad moram nest drugo..

svaka cast odlicno je..

bit će još zanimljivih stvari ;)

Registracija je dosadna,ako uzmes u obzir da 3 minuta vrti ime zajednice,znaj da ce ti vise od 50% igraca izaci prije registracije.. Intro inace nije koristan,a i vuce preveliki lag za sobom,tako da po mom iskustvu treba raditi sto jednostavniji register sistem i sto bolju samu skriptu...

Sto se tice posla,svidja mi se sto je unikatan(mislim na cistaca stakla),vidi se da je ulozeno truda u taj posao,sve u svemu lijepo za pocetak.
I ne odustajte nego cepajte samo. Srecno vam sa projektom :)

Registracija pre pre dugacka znaci ono je glupost cista ono ime servera sto ide slovo po slovo si mogao mnogo brze da stavis i ono sto prikazujes delove grada ako si vec zeleo tako mogao si makar da prikazes mape i onda text u cetu np "Ovo je Opstina bla bla bla" a ovako se smoris ali bukvalno jedino mi se svidja kraj kad unosis informacije i to al ovak nista specijalno samo mucis skriput da tako kazemo i pravis vise bezpotrebnih linija

Citat: Streetboy poslato Mart 02, 2015, 21:36:47 POSLE PODNE
Registracija je dosadna,ako uzmes u obzir da 3 minuta vrti ime zajednice,znaj da ce ti vise od 50% igraca izaci prije registracije.. Intro inace nije koristan,a i vuce preveliki lag za sobom,tako da po mom iskustvu treba raditi sto jednostavniji register sistem i sto bolju samu skriptu...

Sto se tice posla,svidja mi se sto je unikatan(mislim na cistaca stakla),vidi se da je ulozeno truda u taj posao,sve u svemu lijepo za pocetak.
I ne odustajte nego cepajte samo. Srecno vam sa projektom :)

Već 3(ja mislim) post na ovom forumu Å¡to se tiče registracije. Registracija će biti sreÄ'ena, to je sigurno, jer je i po mom miÅ¡ljenju predugačka. Samo tražimo neku muziku koja će ići uz intro, i koja nije predugačka. Inače, hvala ti puno :)

Citat: Jakisic poslato Mart 02, 2015, 23:15:35 POSLE PODNE
Registracija pre pre dugacka znaci ono je [cenzura]ost cista ono ime servera sto ide slovo po slovo si mogao mnogo brze da stavis i ono sto prikazujes delove grada ako si vec zeleo tako mogao si makar da prikazes mape i onda text u cetu np "Ovo je Opstina bla bla bla" a ovako se smoris ali bukvalno jedino mi se svidja kraj kad unosis informacije i to al ovak nista specijalno samo mucis skriput da tako kazemo i pravis vise bezpotrebnih linija

Sve je gore rečeno :)

Mnogo ljudi se pojavi tu samo da **njaju, nemoj da se obazireÅ¡ na to, imaÅ¡ vrh fiks ideje, samo naprijet, srećno!   :-*

Link objave.
104 - hvala Vam puno! Idemo dalje.
Povodom toga smo započeli raditi na sistemu kuća. Ne bismo vam tačno govorili kada možete očekivati prezentaciju, ali ćemo se potruditi da bude u toku ovog tjedna, ili početkom sljedećeg. Uzeli smo si toliko vremena da realiziramo sve zamisli, i da odmah testiramo. Sljedeći milestone nam je 175 lajkova. Za koliko ih možemo dobiti ?

Link objave.
Pozdrav dragi naši. :)
Sinoć smo postavili sliku sa popisom varijabli za sistem kuća, i mogli ste primijetiti varijable 'Food' i 'Drink'. To se tiče friždera, i hrane i pića u istom. U frižderu možete imati odreÄ'ene namirnice koje ćete moći jesti i piti, i time povećavati health vaÅ¡eg charactera. Ukoliko pijete mlijeko i konzumirate one zdravije namirnice, vaÅ¡ će character biti jači, to jest, njegov muscle level će brže rasti, i ukoliko je muscle level vaÅ¡eg charactera visok, ukoliko nekoga udarite, health će mu se viÅ¡e smanjiti nego inače. Uglavnom, zovite svoje prijatelje, i češće ćete dobijati ovakve slike. :)

E skuri ti sebe sa ovim.Mislim stvarno  :P
-      @ Mirzerian_06     -

You wanna play a game? Alright.