[Pomoc]U vezi servera

Započeo Dimitrijevic, Februar 14, 2015, 19:17:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema:Kako da postavim da se server sam restartuje kad zabode tj da bude stalno upaljen,ima li nesto jos da mogu da dodam da se na odredjeno vreme sam restartuje
Skripta koju koristim:LA:RP
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično):ako treba dacu

pa na nekim hostinzima ako se tako kaze,imas opciju da stavis u koliko ce sati server da se restartuje autmoatski

Vidi sta me zeza ne mogu da podesim sat na serveru onaj glavni sto kuca kao pravi ako razumes sta mislim i treba mi to da kad zabode server da se restartuje nemam da podesim sve moram sam ovo ti je kao vps

JEl ima neko da odggovori interesantno da 90% vas drzi ili je drzalo server i ovo su pitanja smesna koja morate da znate a necete da odgovorite svi spominjete da ne otvaram teme po pravilu pa sto sada ne ogovorite hvala lepo

Ne možeš ti ništa u skripti podesiti,džaba kada skripta padne...

Razumem te ja znaci nista se ne moze uraditi da kad padne sama se podigne

Tako je jer kad server zabode to znaci da je prestao da ocitava skriptu,sto znaci da samim tim ti sta god da napravis ono nece moci da ocita :)

A da li postoji neka nada nacin da recimo vps kad padne skripta izda komandu da se podigne ponovo
http://wiki.sa-mp.com/wiki/Linux_Server
Ima ovde keeping server online jel mozda to resenje ali ja svakako ne razumem kako to da odradim na vps