Pomoc oko windowsa i linuxa

Započeo Jockey, Februar 06, 2015, 18:27:03 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Postovanje pre svega svima,
Detaljan opis problema:
Skripta koju koristim:
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično):

Problem Je u tome sto mi treba prebaciti server koji je za windows samp na server za linux i kako ga pokrenuti iz konzole nista vise :)

Odradio sam to sve sad kad udjem preko programa putty na taj linux kojom ga komandom pokrecem svasta sam probao odbija me

Jel moze uputstvo za instaliranje servera na linux nemam ti ja pojma kako idu ove putanje sve iz pocetka bi mi bilo najlakse

Skines ovo: http://files.sa-mp.com/samp03zsvr_R1.tar.gz
E sada extractujes ovo na radnu povrsinu. Zatim uzmes gamemode koji hoces da stavis u linux i stavis iz tog moda sto si skinuo u ovaj fajl koji sam ti dao. Zatim u server.cfg podesi gamemode0 ime_moda_u_gamemodes 1 i plugins streamer.so sscanf.so  ((OBAVEZNO DODAJ .so))
Ako ne shvatas potrazi neki TUT ili se javi u Temu sta konkretno nisi shvatio :)

Sve ja to odradio a server i dalje nije online u kad ukucam komandu u konzolu za pokretanje preko puttya isto nije online

riješeno, lock
Nešto vam nije jasno u vezi SA:MP servera? Posjetite PDF Pomoć u vezi SA:MP servera!