[POMOC] Oko varijabla

Započeo branac_rocky, Februar 03, 2015, 18:06:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: UP
Detaljan opis problema: Vise je pitanje,dali u varijablama npr
new test[MAX_PLAYERS] mozes stavljati slova? Nešto tipa ovoga(igraču bi ovo dodjelio u komandi)
test = OrgInfo[BallasOruzje]

I moze li mi netko reci kako bi napravio ako zelim takvo staviti?I onda npr
if(test < 1) return SCM(playerid,-1,"[BE] "CRVENA"Nema dovljno resursa za to oruzije otidjite nasvercati!");

To sam uzeo kao primjer,nemam ideje kako bi nešto tako napravio...
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Pa ti mozes napraviti 1 enum gde ce ti biti varijable koje ces da sacuvavas u korisnicki nalog a drugi enum za varijable koje su ti potrebne za neke stvari a pri tom ih neces sacuvavati u nalog ...

No da se vratim na ovo sto bas tebe zanima
new test[MAX_PLAYERS][64];

I upisivanje sredis na ovakav nacin
strmid(test[playerid], "Text", 0, strlen("Text"), 255);

To bi bilo to za upisivanje slova/brojeva u varijablu, e sad ovo drugo te bas i ne razumem najbolje sta si zamislio i sta te muci ?

Ali to što si ti naveo valjda služi za ispis ili nešto?
Meni treba nešto što će zamjeniti OrgInfo[BallasOruzije] npr

Znači da mogu ovo uraditi:
if(test < 1) return SCM(playerid,-1,"[cenzura] "CRVENA"Nema dovljno resursa za to oruzije otidjite nasvercati!");
Inače u komandi sada stoji if(BallasOruzije < 1) ....

No ja pokušavam nešto napraviti,ali ako budem radio preko BallasOruzije onda ću morati za svaku org posebno sve praviti.A tu je previše linija bezveznih.

Onda se nismo razumeli jer ovo sto sam ja poslao je za upisivanje slova/brojeva/znakova u varijablu a to sto tebi treba predpostavljam da je to neki materijal preko kojeg se pravi oruzje.. Aj ti meni malo bolje pojasni sta si ti zamislio sa tim "BallasOruzije"