[SAMP Serija] Brothers of Confidence (Braća od poverenja) Info & Epizoda 1.

Započeo Lepotić, Januar 17, 2015, 01:26:51 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.












°° SAMP SERIJA - Brothers of Confidence - Epizoda 1 °°




Pozdrav samperi, želim da vam predstavim jedan projekat koji se odvija i snima na Balkan Underground RP serveru (Ne želim da reklamiram, samo da napomenem..) Trenutno je snimljena prva epizoda, a za drugu epizodu su počele pripreme. Seriju snima i obraÄ'uje © RilakProduction. Serija se zove Brothers of Confidenceâ,,¢, u kojoj se odvija radnja oko tri roÄ'ena brata, koja ostaju bez roditelja i zbog toga imaju neke loÅ¡e navike, koje utiču na njihovu sigurnost i život uopÅ¡teno. Radnja se odvija u Los Santosu u jednoj maloj baraki na jednom brdu i selu pored tog brda, Dillimore. Tok radnje će se verovatno proÅ¡iriti i na centar grada, ali o tom po tom.




Reditelj: Rile Don.
Scenario: Frederick Rosevellt & Rile Don.
Muzika: Rile Don.
Snimatelj: Rile Don.
Glavne uloge:
Frederick Rosevellt - Franklin "Frank" DeShawn.
Comi Mahoney - Tyler "Ty" DeShawn.
James Mahoney - Michael "Mike" DeShawn.

Mesto radnje: San Andreas, Los Santos.
Žanr: Kriminalistička drama.





Kratka biografija porodice DeShawn.

Braća DeShawn su kao mali ostali bez majke, ta smrt njihove majke je dosta uticala na njihovog oca, koji se ubio tako što je skočio sa zgrade u kojoj su živeli, tu smrt je prvo video Tyler, i zbog toga on ima problema psihičke vrste i to dosta utiče na njegov život. Oni su svi zbog gubitka roditelja jako ranljivi i rade stvari koje ne treba da rade i stvari koje ne rade normalni ljudi. Oni su ubice, mrze skoro svakog i uništavaju sve što im se nalazi na putu. Frank i Mike obično rade zajedno protiv policije i federalnih ustanova, dok Tyler obično radi sam sa svojim ludačkim ubistvima i mučenjima.
Kasnije tokom razvitka serije, Tyler se približava svojoj braći i počinju da rade sva trojica koji zavise jedan od drugog. Zbog toga se serija zove Braća od poverenja (Brothers of Confidence).





O braći DeShawn:

Franklin "Frank" DeShawn - Najstariji od tri brata porodice DeShawn, glumi lika koji pazi na svoju ludu braću, Å¡titi ih i odvaja ih od problema. Ali je bio i u svom ludom svetu, gde je imao svoje mračne tajne. Mrzi momke u plavom, sve vrste vladinih zaÅ¡tićenika i federalnih ustanova. Uvek je imao problema sa njima, zbog toga ih je jako mrzeo i uvek je kuvao neke planove kako bi ih povredio, uniÅ¡tio ili prosto ubio. Bio je stručnjak za podvale, izbegavanje nevolja i bežanje od policije. Nikad nije bio uhvaćen na delu. MlaÄ'i brat Michael mu je uvek pomagao oko takvih poslova i bio mu je uvek od poverenja. Verovao je Michaelu, u njegove odluke i uvek mu zadavao neÅ¡to da mu uradi kako bi mu pomogao.

Tyler "Ty" DeShawn - Srednji brat od tri brata porodice DeShawn, glumi lika koji ima psihičke probleme, ne ume da se obuzda u odreÄ'enim situacijama, konzumirao je sve vrste drogi, i to ga je udarilo u glavu. Uvek smiÅ¡lja neke ludačke ideje, voli da ubija, to je ono Å¡to ga ispunjava. Obično radi braći iza leÄ'a svoje psiho ludačke poslove, ali im i pomaže uvek. On je kulturan ubica, uvek obavlja to i ne ostavlja nikakav dokaz koji može da ga odvede do njega. Ubijanje ga ispunjava i ostavlja ga u životu, nikada ne ubija iz vartenih oružija, nego onesposobi žrtvu zaveže je i muči pre ubistva.
Njegov stariji brat Frank, ga uvek odvlači iz nekih problema u koje upadne i dosta zavise jedan od drugog.

Michael "Mike" DeShawn - NajmlaÄ'i brat od tri brata porodice DeShawn, glumi lika sa velikom intaligencijom, uvek je on mozak u nekim njihovim delima koje rade zajedno. Stručnjak oko elektronskih ureÄ'aja. Dosta vremena provodi sa Frankom i pomaže mu oko nekih njegovih ludih poslova protiv plavaca. Ima jako izoÅ¡trene moždane vijuge, brzo razmiÅ¡lja, brzo radi ono Å¡to hoće i veoma je uspeÅ¡an oko toga. Sve to Å¡to on može dosta pomaže njegovoj braći. I on je jedan od bitnijih uloga u seriji, jer su njegove odluke jako bitne za krajnji ishod nekih njegovih dela.





°° Brothers of Confidence - Epizoda 1 °°


(Klikni na sliku)




Uživajte i postavite neki komentar.
Hvala na čitanju i gledanju.
© RilakProduction.




°° BUMP °°

Drugu epizodu serije Brothers of Confidence očekujte u PETAK 23.01.2015. u 20h!  :)