[Pomoc] Dodavanjem include-a skripta daje warning-e

Započeo Guerrero, Novembar 14, 2014, 18:11:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Ravens Edit
Detaljan opis problema:CAo svima,problem je sljedeci.
Kada dodam neki od YSI include-sa skirpta mi daje errore/warninge..
Kako to rijesitit?
Evo npr. dodam ovaJ: #include <YSI\y_ini>
I dobijem ovo:
C:\WST\pawno\include\YSI\y_utils.inc(974) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "GLOBAL_TAG_TYPES")
C:\WST\pawno\include\YSI\y_hooks.inc(2703) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "OnPlayerKeyStateChange")
Pawn compiler 3.2.3664	 	 	Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

2 Warnings.

nezz zasto daje warninge za include,ikao mi skripta uposte nekoristi niejdan od ovih(y_hooks i y_utilis).

Takodjer kad dodam jos i y_commands onda mi daje jos vise errora
C:\BURPG\pawno\include\YSI\y_utils.inc(974) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "GLOBAL_TAG_TYPES")
C:\BURPG\pawno\include\YSI\y_hooks.inc(2703) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "OnPlayerKeyStateChange")
C:\BURPG\pawno\include\YSI\y_bintree.inc(376) : warning 219: local variable "right" shadows a variable at a preceding level
C:\BURPG\pawno\include\YSI\y_bintree.inc(509) : warning 219: local variable "right" shadows a variable at a preceding level
C:\BURPG\pawno\include\YSI\y_commands.inc(948) : error 017: undefined symbol "_YSIM_IS_CLIENT"
C:\BURPG\pawno\include\YSI\y_commands.inc(1014) : error 017: undefined symbol "_YSIM_IS_CLIENT"
C:\BURPG\pawno\include\YSI\y_commands.inc(1095) : error 017: undefined symbol "_YSIM_IS_CLIENT"
C:\BURPG\pawno\include\YSI\y_commands.inc(2048) : error 017: undefined symbol "_YSIM_IS_CLIENT"
Pawn compiler 3.2.3664	 	 	Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

4 Errors.

Da li postoji nacin da se to dovede u red.
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://
Poslednja Izmena: Novembar 15, 2014, 17:09:44 POSLE PODNE od Guerrero

update ysi
Poslednja Izmena: Novembar 15, 2014, 18:19:36 POSLE PODNE od Dexicpro

Ovaj profil na BS koristi nas troje. Kike, Duksna, Amatic. Tako da neispadnemo glupi :D

Update-ovao cijeli YSI paket,najnoviji koji sam nasao 3.1 verziju
Dodam #include <YSI\y_commands> i dobijem opet errore iste kao i prije sto sam naveo gore...

Hmm vidi, a mozda trebas te komande zamijeniti drugim tj novijima.

Ovaj profil na BS koristi nas troje. Kike, Duksna, Amatic. Tako da neispadnemo glupi :D

Nezz,u ovoj skripti nema nijedna ycmd jer nemogu dodati inc daje ove errore..