[Pomoc] Objekti se slabo ucitavaju

Započeo RilleX, Novembar 10, 2014, 23:54:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Nisi me skapirao imas mnogo CreteObject u modu mnogo mapa u CreateObject pa ti zato laguje :D

Pa jel ti mene slusas ja samo jedan objekat ubacim u mod znaci samo jedan je na serveru i u CreateDynamicObject je stavljena ali kad se odmaknem nestaje

Znas sta je moguce ovde, da se ta zgrada od opstine slabo ucitava tj slaba joj je vidljivost ako je obrises pa opet ubacis. Stoga to uradi ovako i trebalo bi da bude ok
CreateDynamicObject(modelid, Float:x, Float:y, Float:z, Float:rx, Float:ry, Float:rz, -1, -1, -1, 500.0, 500.0);

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Novembar 14, 2014, 15:32:02 POSLE PODNE
Znas sta je moguce ovde, da se ta zgrada od opstine slabo ucitava tj slaba joj je vidljivost ako je obrises pa opet ubacis. Stoga to uradi ovako i trebalo bi da bude ok
CreateDynamicObject(modelid, Float:x, Float:y, Float:z, Float:rx, Float:ry, Float:rz, -1, -1, -1, 500.0, 500.0);

Ajjjjjjj brate to se trazi sada sa 20 km vidim opstinu hvala brate napokon da resim i ovo  :D

Haha 20km :D nista to ti je to sad kada sam video onu sliku opstine setih se da ona kada se obrise i opet ubaci ima jako malu vidljivost :D tako da ako budes imao tako nekih problema samo ovako uradis.

Ja sam radio sa Ex i na kraju stavljao ono 300.00,300.000); ali ovo nisam nikad vide ali hvala ti i moze LOCK