Ebay kupovina

Započeo Vuzimir, Oktobar 11, 2014, 22:46:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima, odlucio sam da kupim jedan artikl sa ebay-a pa me zan imaju sljedece stvar:

1.)Cuo sam da se zna deseti da kod nas jebu na granici da moras platiti nesto puno da bi digao to sto si kupio
2.)Kod ovog sto ocu da kupim ovu jaknu ima 5.7k feedback score (98.7% pozitivno) a citao sam one negativne komentare i pisu da u vecini slucajeva nije dosla roba ili ceka se do 50 dana ima ih oko 40 negativnih,
3.)Sta mi vi preporucujete dali je sigurno uzeti ovu jaknu i hoce li me zajebavati na granici posto sam cuo ako je cijena velika da jedu govna da moras tamo pacati i otici po robu
4.)Posto sam iz BIH pa me zanima dal ise zna dali ce meni biti nekih problema oko tog cekanja posto je to daleko(pise isporuka izvan USA do 25 dana)...

evo vam ta jakna: http://www.ebay.com/itm/221548028889

My Bike KTM 450 SXF 2008

Ma nema veze,ja u Makedoniju narucujem do kuce mi stize,bez ikakvih problema.

Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part.

Citat: Vuzimir poslato Oktobar 11, 2014, 22:46:47 POSLE PODNE
Pozdrav svima, odlucio sam da kupim jedan artikl sa ebay-a pa me zan imaju sljedece stvar:

1.)Cuo sam da se zna deseti da kod nas jebu na granici da moras platiti nesto puno da bi digao to sto si kupio
2.)Kod ovog sto ocu da kupim ovu jaknu ima 5.7k feedback score (98.7% pozitivno) a citao sam one negativne komentare i pisu da u vecini slucajeva nije dosla roba ili ceka se do 50 dana ima ih oko 40 negativnih,
3.)Sta mi vi preporucujete dali je sigurno uzeti ovu jaknu i hoce li me zajebavati na granici posto sam cuo ako je cijena velika da jedu govna da moras tamo pacati i otici po robu
4.)Posto sam iz BIH pa me zanima dal ise zna dali ce meni biti nekih problema oko tog cekanja posto je to daleko(pise isporuka izvan USA do 25 dana)...

evo vam ta jakna: http://www.ebay.com/itm/221548028889

Vidi, ukoliko ti nestigne, mozes zatraziti da ti vrate novac, preporucio bih ti da placas odmah preko paypal-a, znaci ako ti nedode do isteka roka, slobodno zatrazis pare.

Ovaj profil na BS koristi nas troje. Kike, Duksna, Amatic. Tako da neispadnemo glupi :D

Gle, sasvim je normalno cekati na isporuku po 30 pa i 60 dana.
Predmet ti ence zadrzati an granici, ali ce ga ocariniti, i time ti mnogo povecati cenu.
Ja licno ne kupujem preko ebay-a jer je dosta nesiguran, vec putem AliExpress-a.

http://aliexpress.com/

Narucio sam ejdnom bermude za 13 $, a na carini su mi naplatili jos nekih 4 eur.
Sto se tice ebay-a, on je da kazemo nesiguran i ima prevara.
Moja lican preporuak ti ej dak upujes na AliExpressu, a zasto ?

Pa oni se baziraju an zastiti potrosaca, ti kad nadjes na Ali Expressu nesto sto zelis da kupis, i potom ga platis, taj novac ne ide prodavcu, vec se zadrzava u Ali Expressu.
Tek kad tebi predmet sitgne, i ti an sajtu potvrdis da je stigao i da je ispravan, onda oni tek salju taj novac njima, u suportnom, vracaju ga tebi, dok na ebayu to bas i nije tako.
Na Ali Expressu ujedno uz svaku posiljku dobijas i kod, uz pomoc kog mozes da pratis gde se tvoj predmet nalazi, tiap dal i je u avionu, ili u posti u toj drzavi, da li je na granici i sl.
Na kraju krajeva, ako ti predmet nevalja, prodavac ce ili da ti posalje nov (cesto bez toga da trazi da mu posaljes stari nazad), ili ce ti refundirati novac.

Aha ok, hvala vam na savjetima!!

My Bike KTM 450 SXF 2008

Izvinjavam se za dupli post ali Maki187 predlozio si mi da kupujem sa AliExpress-a. Problem je nasao sam dobrih jakni po 100$ i vecina stvari se ne moze isporuciti za BiH to mi je problem...

My Bike KTM 450 SXF 2008