[10. Recenzija] Virtual Games

Započeo [BG] Pavić, Septembar 19, 2014, 20:55:45 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav svim članovima foruma,danas ćemo odraditi našu desetu recenziju.U ovoj recenziji ćemo se baviti serverom Virtual Games,pa krenimo.

Å to se tiče registracije na ovom serveru,jednostavna je i već je viÄ'ena.Kada se ulogujete izlazi vam textdraw,na kome možete videti mappera,skriptera i ostale članove staff teama.Registracija se sastoji iz prihvatanja uveta,zatim upisujete Å¡ifru i e-mail,nakon toga ide potvrdni kod.Na svom liku možete birati stari posao,godine,bračni status,stil tuče i tako dalje.Možete izabrati da li želite da gledate tutorial,mada on nije u funkciji.Sa moje tačke glediÅ¡ta to je klasična NL registracija,poÅ¡to je i sam server na tom modu,a nije niÅ¡ta specijalno editovan.
Naša ocena je: 6/10.
Razlog: Klasična registracija,dodan samo textdraw.

Server koji danas recenzujemo raspolaže sledećim sistemima: firma,jobfirma,stan,kuca,vikendica,garaža.Oni su jednostavni,možete podizati pare sa budžeta firme,uterati auto u garažu.U kuću možete staviti oružje i drogu,jedina prednost što kuća može imati kućno vozilo.Što se tiče vozila možete posedovati po jedno od svakog.Na kućama,firmama,stanovima i vikendicama su promenjene boje 3D Text Labela.Na serveru ne postoji AFK sistem.
Naša ocena je: 6/10
Razlog: Standardni sistemi,tek poneki izmenjen.

Na serveru možete naći dvadeset i pet posla.Princip zapoÅ¡ljavanja je taj da morate imati odreÄ'eni nivo na serveru da bi izabrali dati posao,naravno zapoÅ¡ljavate se u opÅ¡tini na Å¡alteru za zapoÅ¡ljavanje.Preporuka je za početak uzeti Mehaničara.Nakon odvežene ture dobijate novac+bonus.Da vidite informacije o poslu postoji komanda /posao.
Naša ocena je: 7/10
Razlog: Previše lako se dolazi do novca i standardan način zapošljavanja.

Što se tiče administracije ona je ostavila veoma loš utisak na mene,gotovo da nije bilo online gamemastera kada sam došao.Pozvao sam /new i admin je došao do mene,zatražio sam mu da mi pokaže server,nije mogao.Na serveru ima više DMa,mada sam i ugledao par RPa,sve u svemu treba iskoreniti DM i aktivirati GameMastere.
Naša ocena je:7/10
Razlog:Loša aktivnost Gamemastera i DManja.

Server je osrednje oskriptan,kompaktan je za opušetnu igru.Moj savet je da se aktiviraju Gamemasteri i sredi DM na serveru.Textdrawovi su mi malo prešareni ali dobro.
Naša ukupna ocena za server je: 6/10
Razlog: Administracija,DM,klasična registracija.

Galerija Slika: klik
Server IP: 178.32.151.232:7777
Server forum: www.vg-rpg.biz
Verzija Servera: 0.3z
Slotovi Servera: 200
Prosek Broja Igrača: 40
Map Servera: SA-ZG-BG
Perfect Life
Server IP: 193.192.58.147:7777
Forum: www.perfect-samp.net

Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part.

Lijepa recenzija,mogao si barem staviti par slike  :)

Dobro je da vidimo i ovde neka dobra recenzija posle toliko vremena.  :)

Hvala svim silama koji su mi omogucili da vidim neku normalnu recenziju posle jako dugog vremena. Dobra recenzija, samo postavite neke slike iz galerije da se vide pri citanju recenzije da to ne budu eksterni linkovi.

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: ѕραмαѕÑ,Ñ"яâ,,¢ poslato Septembar 20, 2014, 13:21:03 POSLE PODNE
Lijepa recenzija,mogao si barem staviti par slike  :)

Imaš Galeriju u informacijama,hvala ti.

Citat: Denis_Lapi poslato Septembar 20, 2014, 14:09:48 POSLE PODNE
Hvala svim silama koji su mi omogucili da vidim neku normalnu recenziju posle jako dugog vremena. Dobra recenzija, samo postavite neke slike iz galerije da se vide pri citanju recenzije da to ne budu eksterni linkovi.

Potrudiću se u sledećoj da odradim bolje.

P.S. Hvala svima.
Perfect Life

SviÄ'a mi se recenzija, lijepo si ovo uradio.

Tekst fino uraÄ'en bez greÅ¡aka, boja texta i naslovi lijepo uklopljeni.

Pohvale.
Nešto vam nije jasno u vezi SA:MP servera? Posjetite PDF Pomoć u vezi SA:MP servera!

Lijepa recenzija stvarno svaka ti cast nakon izvjesnog vremena bilo je i vrijeme da neko napravi nešto pohvale stvarno

Još jednom želim da se zahvalim svima,ićiće ovo na bolje,samo treba vremena i iskustva.
Uskoro nova recenzija.
Lock.
Perfect Life