[POMOC] Oko vozila

Započeo SHA1338, Septembar 04, 2014, 11:47:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja od 0 RPG/DM
Detaljan opis problema: Eh ovako znači uradio sam DOK sistem za dostavu materijala u bazu ali zelim sada da stavim da clanovi te orgaizacije nemogu kroistiti to auto 10 minuta il kombi sta god vec eto pomozite ako znate znaci ne samo taj clan sto je vozi da nemoze koristiti vec svi koji su u toj bandi / Mafiji.
Dio skripte: Ako treba šta daću
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

ALME TRANCE [40] ıllı SKYLINE LOWER ıllı  GLOBAL MODERATOR[4]    

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Postavi timer SetTimerEx koji ce da broji vreme i kad prodje vreme postavljace varijablu na 0 (tada ce ponovo moci da koristi). Takodje i spremi tu varijablu. U publicu OnPlayerEnterVehicle proveravas ID vozila i da li je varijabla na o ili 1. Ako je na 1 onda ne moze da koristi, ako ne na 0 moze da koristi.

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Septembar 04, 2014, 12:06:35 POSLE PODNE
Postavi timer SetTimerEx koji ce da broji vreme i kad prodje vreme postavljace varijablu na 0 (tada ce ponovo moci da koristi). Takodje i spremi tu varijablu. U publicu OnPlayerEnterVehicle proveravas ID vozila i da li je varijabla na o ili 1. Ako je na 1 onda ne moze da koristi, ako ne na 0 moze da koristi.

Cekaj malo gdje da stavim SetTimerEx da broji vrijeme.

Ovo ostalo i nekako razumijem :D

ALME TRANCE [40] ıllı SKYLINE LOWER ıllı  GLOBAL MODERATOR[4]    

Nakon zavrsene ture , postavi neku variblu i uradi te provjere organizacije . postavi na 1 ili na neku vrijednost , postavi timer u kojem ces variablu na 0 .
-      @ Mirzerian_06     -

You wanna play a game? Alright.