[POMOC] Vozila

Započeo Paul Castellano, Avgust 29, 2014, 10:57:41 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Farkiasov EGRP
Detaljan opis problema: Imam problem sa vozilima,trenutno imam učitanih 2000+vozila(kupljenih od strane igrača...) i ne mogu dalje stvarati vozila.
PokuÅ¡ao sam sa funkcijom Destroy Vehicle i SetVehicleVirtualWorld.No bez uspijeha..(Kada igrač napusti server,da mu vozilo nestane,a kada uÄ'e da mu bude na tom mjestu.).
Vozilo nestane sa funkcijom Destroy Vehicle,ali svejedno ja ne mogu stvarati nova vozila(Igrači ne mogu kupovati nova vozila) jer je limit prešao(2000 max vozila u sampu).
Dio skripte: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=94947.msg610812;topicseen#new (imate tu dio)
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

Ako netko može pomoć-..PoÅ¡to taj problem traje već dugo,a ne  znam način da ga rijeÅ¡im.
Hvala svima unaprijed..
Adam,

Pronadji u skripti

#undef MAX_VEHICLES
#define MAX_VEHICLES 2000

Umesto 2000 stavi koliko zelis da ti bude maximalan broj vozila.

“Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.” - Louis Srygley

Nisam na to mislio.
Maximalno je u sampu 2000(odjednom ucitanih vozila)
To je nešto drugo.

Ako mozes pojasni malo bolje sta si hteo

“Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.” - Louis Srygley

X igrač posjeduje auto(koje je kupio u salonu recimo) .Kada je na serveru,želim da mu je auto tu.Kada je van servera,da mu auta nema.Da ga ne učitava isl.
Jer ja imam 2000 sada vozila,i ne mogu stvarati nova vozila,igrači kupe vozilo stvori im se na farmi.Želim "osloboditi" te "slotove" ....

Imaš u ovoj temi,i prošloj kako sam pokušao.Auta ne bude,ali svejedno ja ne mogu nova vozila stvarati.
Lijep Pozdrav i nadam se da si sada razumio  :D

RijeÅ¡io mi je Ficho problem,hvala mu puno i ovom prilikom  ;D

Može lock  ;)