[Pomoc]Oko GameTexForPlayer

Započeo Bos, Avgust 27, 2014, 23:22:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Bos

*

Skripta koju koristim: moj
Detaljan opis problema: Gdje da dodam da kad se igrac nalazi na odredjeni kordinata da mi posalje GameTextForPlayer ali bez komande...
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://
Poslednja Izmena: Avgust 27, 2014, 23:22:49 POSLE PODNE od Bos

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Pa to mozes kao komandu da napravis. Ali ako hoces da ti stalno pokazuje on mozes u OnPlayerUpdate. Tamo uzimas koordinate pomocu GetPlayerPos, stringujes i ispisujes ih pomocu GameTextForPlayer. Mislim da sam te dobro razumeo..

EDIT: Pomocu IsPlayerInRangeOfPoint proveravas da li je na nekim odredjenim koodrinatama koje ti ubacis. GetPlayerPos ti pokazuje trenutno stanje igraca.
Poslednja Izmena: Avgust 28, 2014, 12:08:24 POSLE PODNE od Denis_Lapi

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Avgust 28, 2014, 00:35:30 PRE PODNE
Pa to mozes kao komandu da napravis. Ali ako hoces da ti stalno pokazuje on mozes u OnPlayerUpdate. Tamo uzimas koordinate pomocu GetPlayerPos, stringujes i ispisujes ih pomocu GameTextForPlayer. Mislim da sam te dobro razumeo..
Nema razloga da stavlja pod OnPlayerUpdate kad vec postoji funkcija za to CustomPickups a dodajes ovako:
else if (GetPlayerState(i) == 1 && PlayerToPoint(2.0, i,ovde stavis tvoje kordinate x,y,z koje si dobio preko /save))
{
GameTextForPlayer(i, "Tvoj tekst", 5000, 3);
}

Ovo gde pise 2.0 to je radius u kojem ce da ispise tekst ako se igrac nadje u njemu.

Bos

*

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Ako mene vid ne vara,tebi nije pomogao moderator,al dobro :D Inace problem je resen pa ide lock :)