[Pomoc]Reg/Login

Započeo Deko, Avgust 25, 2014, 14:14:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Od 0 bejagi
Detaljan opis problema: Pa kako da uradim reg./login
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

Plss,ako ima netko da objasni veoma nasiroko plss
Respect: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–..., Denis_Lapi, Blaeks, Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ, Bryant., TiXoR_,   #old_school

imas dosta tutorijala po forumu i po yt samo potrazi

https://www.youtube.com/watch?v=bMpV5BnM4Ro

sta kuca ovaj na 7:51  plss pozurirte
Respect: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–..., Denis_Lapi, Blaeks, Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ, Bryant., TiXoR_,   #old_school

sta pise ovdje pls pozurite

13:17 ovo nesto sa "r"
Poslednja Izmena: Avgust 25, 2014, 15:27:41 POSLE PODNE od Deko

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Koliko ja vidim ovo je Dini spremanje. Ako hoces da radis mod od  0 nikako ti ne preporucujem ovo spremanje. Prebaci se na Y_ini ili MySql.
Dini je zastareo i ne bi ga trebalo vise koristiti

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

De link ili sta treba ako imas vec za MySql il i Y_ini plssssss

Denis_Lapi

*

Evo ti na ovom linku imas na pocetku korisnih tutorijala, par njih koji se odnose na Y_ini reg/log. Pa ti odaberi koji ti se cini laksim za shvatanje.

KORISNI TUTORIJALI

[FS] Bank Sistem

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

eh sad nekontam gdej ubaciti sta
ove kodove
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=51652.0
jel samo jedan iza drugoga

Denis_Lapi

*

Pa sve ti je napisano. Definicijie, stock-ove, enumatore, varijable stavljas van svih callback-ova. Ostalo sto ti je sve napisano, sve ti pise gde sta da stavis.

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

moze neko obj. sta cu callbackovi i to plss  ::)

Denis_Lapi

*

Callback = Public 
PRIMERI: (ongamemodeinit, onplayerconnect, onplayespawn itd..)

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com