[Pomoc] Brackets Finder...

Započeo AjdiNNN, Avgust 14, 2014, 18:50:26 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:UPRP
Detaljan opis problema:Pa prvo mi je ono Pawno Stopped working i izbrisem ja sta sam radio i onda sad erori i ovaj brackets finder napravim fino i pokazuje da nisam zatvorio na ovome dole
Inace na retrun 1; pise da nije zatvoreno
Dio skripte:
YCMD:gotopos(playerid, params[], help)
{
    #pragma unused help
    if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,"FG:RP | "CRVENA"Moras se ulogovati da bi koristio ovu komandu!");
	if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 3)
	{
		new Float:Pos[3],interior;
		if(AdminDuty[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,""CRVENA"[FG:RP] "SIVA"Morate biti na admin duznosti!");
		if(sscanf(params, "fffi",Pos[0],Pos[1],Pos[2],interior)) return SCM(playerid, -1, ""ORANGE"FG:RP Pomoc | "BELA"/gotopos [X] [Y] [Z] [Interior ID]");
		SetPlayerPos(playerid,Pos[0],Pos[1],Pos[2]);
		SetPlayerInterior(playerid, interior);
	}
	else
	{
		SCM(playerid, -1, ""CRVENA"[FG:RP] "SIVA"Samo Admini (Admin Level 3+)!");
	}
	return 1;
}

evo i bracketa
MISSING BRACKET: The { bracket on line 8203 does not have a pair!

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Poslednja Izmena: Avgust 14, 2014, 18:51:13 POSLE PODNE od Zohan [pwn][map]
Citat: Mr.Gagi
Neka drze Dude-a podalje od foruma pa ce i biti clanova. On lako tera i brise korisnike po mom misljenju.
Citat: Dudeje, to mi je hobi...

CADILAB

*

Balkan Underground Owner

YCMD:gotopos(playerid, params[], help)
{
	#pragma unused help
	new Float:Pos[3], interior;
    if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,"FG:RP | "CRVENA"Moras se ulogovati da bi koristio ovu komandu!");
	if(PlayerInfo[playerid][Admin] < 3) return SCM(playerid, -1, ""CRVENA"[FG:RP] "SIVA"Samo Admini (Admin Level 3+)!");
    if(AdminDuty[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,""CRVENA"[FG:RP] "SIVA"Morate biti na admin duznosti!");
    if(sscanf(params, "fffi", Pos[0], Pos[1], Pos[2], interior)) return SCM(playerid, -1, ""ORANGE"FG:RP Pomoc | "BELA"/gotopos [X] [Y] [Z] [Interior ID]");
	SetPlayerPos(playerid,Pos[0],Pos[1],Pos[2]);
	SetPlayerInterior(playerid, interior);
	return 1;
}

NE radi  ;D :D
Neka drze Dude-a podalje od foruma pa ce i biti clanova. On lako tera i brise korisnike po mom misljenju.

CADILAB

*

Balkan Underground Owner

Pa daj tu liniju na koju izbacuje eror.

Citat: Shoorty poslato Avgust 14, 2014, 20:11:24 POSLE PODNE
Pa daj tu liniju na koju izbacuje eror.
Izbacuje ono preko 20 erora negdje sam zaboravio } a neznam gdje tako neznam sta da radim  :'(