[pomoc] pickup i komanda

Započeo Mato RP, Avgust 10, 2014, 12:33:12 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

CMD:registrirajvozilo(playerid, params[])
{
    if(!IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) return SCM(playerid, -1, "Morate biti u vozilu da bi registrirali vozilo!");
    if(!IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 3.0,1777.0791,-1793.5779,13.5256)) return SCM(playerid, -1, "Niste na mestu gde se registruje vozilo");
	GivePlayerMoney(playerid, -2000);
	SendClientMessage(playerid, 0x10F441AA,"Registrirao si vozilo");
	return 1;
}

eto ti :)

Ili kao sto je vec rekao [UW]Lenonâ,,¢
Poslednja Izmena: Avgust 10, 2014, 20:07:58 POSLE PODNE od [NG]Limix

================================================
Radovi:
[FILTERSCRIPT] Jetpack
[FILTERSCRIPT] Glasanje
[MAP] NG Hospital
[MAP] NG Ostrvo

NouZI Gaming Loading: 30% BaySide
POTREBAN MAPPER ZA MAPANJE ENTERIJERA

a sto treba staviti da to sacuva save?

Poštovani korisniče Mato, ja mislim da je ovo za Vas prevelik korak.

Zašto pokušavaš uradit nešto što je toliko komplikovani da se ni ja sam ne bi usudio to radit, a ne znaš napravit jednu najobičniju komandu koja koristi par funkcija i par koordinata? Mogu mislit kako će bit kad počneš spremanje te registracije na svaki ID vozila, biće veselo.

I ne, nisam doÅ¡ao da te ismijavam, vrijeÄ'am ili slično, samo hoću da ti dam doznanja da trebaÅ¡ sam naučiti neke bar OSNOVNE funkcije pa radit mod, rado pomognem onim osobama koje misle malo svojom glavicom, a ne da traže "sve na pladnju".

Poslušaj moj savjet, znam te već od prošle godine na forumu i ako nisi do sad naučio uzet obične koordinate, batali se ćorava posla.
Igraj fudbala vani s prijateljima itd...

Ovdje ti niko neće dok i objasnit svaku funkciju pojedinačno, zato je tu sampwiki.

Lijep pozdrav,

Tuxa

Btw, kad uÄ'eÅ¡ na server, ukucaÅ¡ /save na mjestu na kojem želiÅ¡ da uzmeÅ¡ koordinate, ideÅ¡ u My Computer > Documents > GTA San Andreas User Files > SAMP > savedpoints
Poslednja Izmena: Avgust 13, 2014, 00:09:44 PRE PODNE od Tuxa
Jednostavno Tuxa'

ja ne igram taj tvoj futbal il kako vec i odlucio sam da to necu staviti jer mi netko nece pomoci moze lock