Internet antena

Započeo Vuzimir, Avgust 08, 2014, 20:04:45 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozz svima, imam internet antenu: canopy motorola wireless broadband platform, model 5460sm
i sada me zanima dali je nju nekako moguce sjebati nesto lemiti na njoj da imas full download spid koliki je max od provajdera tvog cuo sam te price da se to moze na toj anteni pa me zanima ako ima neko iskusniji da mi kaze dali je moguce to?
Poslednja Izmena: Avgust 09, 2014, 08:05:45 PRE PODNE od Vuzimir

My Bike KTM 450 SXF 2008

Vjerovatno koristis neki provajder koji ima svoje odašiljače u tvom mjestu, i ja sam se mucio s tim ali nikad nisam uspio dostici signal 100%, moja preporuka ti je da uzmes neki provajder koji ima ADSL, to sam odašiljačima je jako loša stvar.

Ija sam imao tako sa odasiljacima al signal nikad dobar.Nekad bude 80% i nekad 42%
i pusti to sranje ja sad koristim adsl

Msm da me niste razumili, ja vec placam internet, 15 eura a dl speed na torentu 160kb/ps znaci slabo... i ovaj jedan lk sto popravlja elektroniku isto ima internet kao ja i nesto je on valjda manualno podesavao antenu i dl speed na torentu mu je 2MB/ps, ovi od koga sam uzeo net isto su manualno podesavali i nije zaklucan pristup taj mi kaze kao da moram uci u manuelno podesavanje i samo brzinu neta promjeniti vec imaju podesene pristupne tacke... :/

My Bike KTM 450 SXF 2008

Citat: AzZlack  ^^ poslato Avgust 09, 2014, 09:35:46 PRE PODNE
koji internet koristis?

wireless asymmetric digital subscriber line(WADSL), blic.net
Poslednja Izmena: Avgust 09, 2014, 19:20:11 POSLE PODNE od Vuzimir

My Bike KTM 450 SXF 2008

ma mjenjaj to brate, samo ADSL, ako si u Bosni za tebe je BH Telecom ili ako si u Sarajevu Telemah on je po meni bolji od BH Telecom-ovog ADSL-a