[4. Recenzija] - Balkan Country RolePlay

Započeo elemental., Jul 11, 2014, 18:23:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima. Evo nas sa našom četvrtom recenzijom. Danas ćemo recenzirati Balkan Country Roleplay. Počnimo.

Mod je jako dobro optimiziran. Sa obzirom na broj objekata na spawnu, iznenadili smo se kada smo primijetili da nam ni u jednom trenutku nije zalaggalo. Mod, ukoliko je edit, stvarno je dobro odraÄ'en isti. Ukoliko nije, naÅ¡e pohvale idu skripteru za odlično odraÄ'en posao. Registracija nimalo nije teÅ¡ka, trebate unijeti lozinku, odakle ste, spol, i E-Mail. Za nadogradnje skripte nismo sigurni, jer ne znamo koliko su redovni. Mape na serveru su odlične. U početku sam mislio da je to joÅ¡ jedan server koji ima loÅ¡e mape, ali kada sam uÅ¡ao na server, iznenadio sam se. U dva-tri sata igranja, nisam primijetio ni jednu greÅ¡ku u vezi mape. Igrači, poslije registracije mogu mijenjati svoj E-Mail kao i lozinku. Ovaj me server posebno iznenadio sa svojim mogućnostima. Ljudi brzo donose predrasude, tako sam i ja u vezi ovog servera. Mislio sam da je to joÅ¡ jedan edit GodFather moda, koji je samo ime promijenio, ali ne.
Video za registraciju: Youtube link
Naša ocjena za ovu kategoriju: 9.5/10.

Prilikom boravka na serveru, nisam se baš dobro osjećao. Zašto, ne znam. Moguće je zbog igrača od kojih sam morao bježati zbog toga što su previše DMali. To sada nije bitno. Server poruke su koliko toliko, reći ću odlične, ali može to i bolje. Server logo u gornjem desnom uglu se mogao puno bolje napraviti, s' obzirom na to da su server poruke odlične. Kada sam uporedio ova dva TextDrawa, pomislio sam da server poruke možda nisu njihove. Chat nije previše šaren. Naprotiv, ugodan je za oči. Sada dolazimo do igrača. Što se tiče njih, nikako nisu aktivni pri boravku na serveru. Dosta igrača samo na spawnu je AFK. Kada sam se registrovao, jedva sam se pomjerio. Moraju napraviti nešto po tom pitanju.
Naša ocjena za ovu kategoriju: 9/10.

Par puta kada sam pozvao GameXperta, načekao sam se, bukvalno. Ali nema veze, mislim da su imali posla. Prvi put kada sam ih pozvao, bio je vrlo ljubazan. Kada sam prvi put ušao na server, uglavnom sam bio negdje oko spawna, i GameXperti su bili na svakom uglu, pomagali su igračima. Administratori bi se možda trebali aktivirati, jer je dosta igrača, kao što sam već rekao, bilo AFK.
Naša ocjena za ovu kategoriju: 8/10.

Što se tiče foruma, nismo mnogo istražili. Zadnji rok za postavljanje nove recenzije je bio petak 18:00h, a nama nije odobren account na forumu. Baš kao što rekoh, za registraciju vam neko od Forum Staff Teama treba odobriti račun, nakon čega imate puni pristup rubrikama za korisnike. Forum tema je veoma loš edit DzinerStudiove "Skyline" teme. Čak mislim da ništa nije ni promijenjeno.
Naša ocjena za ovu kategoriju: 7/10.

Ukoliko želite brzo da napredujete, Balkan Country je server za vas. Bit će vam ugodno. U početku mislim da nećete imati ekipu za igranje, ali kako budete napredovali, mislim da ćete steći respect meÄ'u njima. Administracija je spremna da vam u svakom trenutku pomognu, ako nemaju posla sa ostalim igračima.
Naša ocjena za Balkan Country Roleplay: 9/10.

Server IP: 193.104.68.40:7779
Server forum: www.balkan-country.info
SAMP verzija: 0.3z
Poslednja Izmena: Jul 22, 2014, 19:00:10 POSLE PODNE od [RST] ѕσмєвσ∂у

sta reći.. jos jedna odlična recenzija, bravo  :)

Svaka čast recenzije su vam odlične samo tako nastavite  ;)

Jako dobro, malo pogresaka, al bit ce bolje !

Samo tako nastavite ;)

Citat: Blaeks poslato Jul 11, 2014, 18:26:37 POSLE PODNE
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<
POČNI RADITI KAO PREDAVAČ ENGLESKOG JEZIKA! >>> SAZNAJ VIŠE <<<

Super recenzija,svidja mi se i mogu ti reci da se itekako vidi napredak od prve recenzije do sada.Samo nastavi :)

E ovo je prava recinzija. Stvarno lepo opisano, idi na fb stranicu objava ;)

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Jul 12, 2014, 15:32:32 POSLE PODNE
E ovo je prava recinzija. Stvarno lepo opisano, idi na fb stranicu objava ;)
Citat: Streetboy poslato Jul 12, 2014, 14:52:34 POSLE PODNE
Super recenzija,svidja mi se i mogu ti reci da se itekako vidi napredak od prve recenzije do sada.Samo nastavi :)
Citat: TheToretto poslato Jul 12, 2014, 01:10:16 PRE PODNE
Citat: Coldplay poslato Jul 12, 2014, 00:33:00 PRE PODNE
Jako dobro, malo pogresaka, al bit ce bolje !

Samo tako nastavite ;)

nema se sta reci odlicno si to uradio

Kao što sam već rekao, iz recenzije u recenziju, sve bolje, bravo.