[POMOC]Kako da stavim cijenu,level,vrstu kuce na kucu ?

Započeo Stifler ツ, Jun 25, 2014, 12:30:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:BU:RP
Detaljan opis problema:Pa nema niti jedne kuce na prodaji msm ima ali u LV i tamo to a radnja se vrsi u LS :/ Ima komanda kreiraj kucu i sada izbaci kako trebam ono vrsta,pare,level i id ali ja koji god stavim id ispod 700 pise da vec postoji kuca sa tim id-om a kada preko 700 pise da je ogranicen broj kuca tako nes :/ Mod mi se svidio ali nema kuca na prodaji u LS :/ Pa ako moze pomoc hvala lijepo ako ima kakva fs ili nesto slicno recite kako se zove a moze i link :D HVALA UNAPRIJED xd :D
Dio skripte:/
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/

Pa pobrisi te kuce u LV-u i kreiraj u LS-u a ako ti trebaju kuce u LV-u onda odes u skriptu i gdje je definisano to ogranicenje povecas...

My Bike KTM 450 SXF 2008

Aman čoveče hahah.. odeÅ¡ u scriptfiles i naÄ'eÅ¡ Ä'e su ti sačuvane te kuće, sve ih pobriÅ¡eÅ¡, ideÅ¡ ingame i kreiraÅ¡ od ID 1.

Joy

*

Mozda mislis da kreiras kuce preko id 700?
Tada moras ici u pawno i naci sada ne znam kako ti je definisano MAX_HOUSES ili MAX_KUCA ili MAX_HOUSE probaj nesto tako naci i broj pored te definicije samo povecas za onoliko koliko ti treba kuca za kreiranje npr ako je MAX_KUCA 700 a ti zelis jos 50 kuca stavices MAX_KUCA 750....Kompajlujes i nastavis kreirati kuce od id 700 do 750.
Poslednja Izmena: Jun 25, 2014, 19:50:02 POSLE PODNE od Joy

Hvala svima koji su mi pomogli :D
Prvo sam probao od Joya radi xd onda sam pobrisao sve kuce u script files i ponovo cu stavljati cijene... xd :D
Hvala jos jednom svima !
MOLIM ADMINISTRATORA DA LOCKA TEMU!!!