[Pomoc] Neradi mi komanda

Započeo Rbr97, Jun 22, 2014, 20:33:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Moj gm od 0
Detaljan opis problema:Pa ovako,stavio sam ovo da ako nemas posao il nisi clan da ti nestavi to al opet postavi
Dio skripte:

CMD:spawn(playerid,params[])
{
    new option[20];

if(sscanf(params, "s[20]", option)) return SendClientMessage(playerid,-1, "{FFF700}[Koristite] /spawn [Kolodvor/Posao/Organizacija]");

if(!strcmp(option, "kolodvor", true))
    {
		SendClientMessage(playerid, -1, "{FFF700}[INFO] Uspjesno ste promjenili spawn. KOLODVOR!");
		PlayerInfo[playerid][pSpawn] = 1;
        return 1;
    }

if(!strcmp(option, "posao", true))
    {
        if(PlayerInfo[playerid][pPosao] == 0) return SCM(playerid,-1,"{FF0000}[Greska] Nemate posao!");
	    PlayerInfo[playerid][pSpawn] = 2;
	    SendClientMessage(playerid, -1, "{FFF700}[INFO] Uspjesno ste promjenili spawn. POSAO!");
        return 1;
    }
    if(!strcmp(option, "organizacija", true))
    {
        if(PlayerInfo[playerid][pMember] == 0) return SCM(playerid,-1,"{FF0000}[Greska] Niste clan organizacije!");
	    PlayerInfo[playerid][pSpawn] = 3;
	    SendClientMessage(playerid, -1, "{FFF700}[INFO] Uspjesno ste promjenili spawn. ORGANIZACIJA!");
        return 1;
    }
    return 1;
}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Denis_Lapi

*

Balkan SA:MP Web Designer

Ajde pojasni to malo, ja tebe nista ne razumem sta hoces da kazes.. Formulisi malo bolje pitanje

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Pa postvio sam da ako nisi clan org ili ako nemas poso da ti izbaci da nisi clan a ja kad napisem spawn posao a nemam pise uspjesno ste postvili spawn