[Savet] Animacije

Započeo ▂ ▃ ▅ Rudimental ▅ ▃ ▂, Maj 18, 2014, 15:15:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

O kakvom savjetu se radi: Nesto oko animacija
Detaljan opis savjeta: Potreban mi je savet oko animacije neke hoce da rade a neke ne pa me zanima u cemu moze biti problem ?
Komentar: /

problem je do sampa,mislim da svaku animaciju moras dvaput pokrenut da radi...
69

Sad mozda lupam, ali postavi da se dva puta opozivaju u toku jedne komande. Probaj, mozda uspe..

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Probao sam tako ali nece, hoce recimo u koliko koristim neku chat animaciju dok ne upalim neku chat animaciju nesto hoce nesto ne. Inace to je Raven's mod a dok na GTA RP radi sve kako treba nekad jedino mozda treba 2 put ukucati komandu. Sad ne znam dali ide za to mozda lupam sada ali mozda neki includ ili nesto slicno za te animacije.

Ravens je relativno star mod i ne preporucujem ga nikom. Jednostavno neprilagodljiv je sadasnjim standardima. Osim za ucenje osnova skriptanja..

[FS] Bank Sistem

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Ja ti ne preporucujes da uopste editujes modove, to je presipanje iz supljeg u prazno, kao u flasu bez dna.. Lepo   uzmes i radis od 0 kao ja 9 meseci i postignes nesto cime se ponosis, a ne ovako samo gubis vreme.. Ali to je vec druga tema da ne zalazim suvise u pricu o tome..

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

Sredio sam problem sa animacijama, moze LOCK