[GM]GTA Bosna RolePlay v1.5

Započeo Joy, April 08, 2014, 21:58:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Lijep mod pohvale igrao sam par puta na serveru al eto zatvorio se :/ ocjena 10/10

Lijep mod!Najbolji do sada,pohvale.
Trazim skriptera.PM me.

Drug mod je 9/10 ima para stvari koje se trebaju resiti al mi reci kad se rcon logujem kao admina koje su komande da sebi dam admina heada i to mozes li mi komande reci ?

Gdje moj credits :D za par mapa
A vako Dzini za MOD 10/10
Citat: Mr.Gagi
Neka drze Dude-a podalje od foruma pa ce i biti clanova. On lako tera i brise korisnike po mom misljenju.
Citat: Dudeje, to mi je hobi...

Joy

*

Citat: Marko.pwn poslato April 27, 2014, 10:56:44 PRE PODNE
Mod ono, moze i bolje !   :)

Citat: Skripter XoN poslato April 23, 2014, 19:32:44 POSLE PODNE
Otvoris server sa ovim modom mozes ga odmah zatvorit preko 10 tajnih CMD nema sanse da saznate ! Jer ih nitko nezna osim njih ! Tako da Djabe otvarate ;)

A to sto si ti lupio, svaki covek koji otvara server pogotovo ako je edit, pregledace ceo mod od 1 do zadnje linije, kao ja i nacu sve i jednu cmd tajnu koju ima, ali necu u opste da skidam mod jer mi je nepotreban da mi nagomilava memoriju, pravim svoj od 0 i to je to ! Necu da kradem od drugih nego sve sam !  :)

Dal je bilo potrebno ovo "Radims voj od 0" koda mene zanima sta ti radis !

Pre bezobrazno od vas,stavite gamemode na Balkan Samp, netko otvori server sa GM-om,
vi udjete na server i srusite ga komandom /ubijzakolji , ili stavite sebi admina preko
/lampa1 i svakom dajete pare lvl , to je bezobrazno!

Joy

*

Citat: Ante_V poslato Maj 22, 2014, 20:40:55 POSLE PODNE
Pre bezobrazno od vas,stavite gamemode na Balkan Samp, netko otvori server sa GM-om,
vi udjete na server i srusite ga komandom /ubijzakolji , ili stavite sebi admina preko
/lampa1 i svakom dajete pare lvl , to je bezobrazno!

Posto ja nisam mogao uploadati mod dao sam nekome da mi ga uploada,valjda je ta osoba ubacila tajne cmd,nisam imao pojma...  ???

Joy

*

Evo posto su mi poceli govoriti da taj mod ima tanih cmd,te cmd nisam ja ubacio,izvolite moj pwn cist ko suza!
http://www.sendspace.com/file/2y7jy4

Joy

*

Citat: Ante_V poslato Maj 23, 2014, 13:36:21 POSLE PODNE
To je stevo zarkic radio :) !
Nebitno sada ko je,kada je i sta je uradio,bilo pa proslo,GTA Bosna ce se opet otvorit sa drugim modom,sa Stevom sam se posvadjo i necu vise scriptat za GTA Bosnu i ta tema je za mene zavrsena,ako mi mislis nesto reci o tome salji mi na PP.....

Znaci kada udjem na srv s tim GM-om pise mi da imam 15 sec da se registriram, kliknem registracija i onda nakon par sekundi mi izbaci failed to login

Joy

*

Citat: djmujko poslato Maj 30, 2014, 17:53:04 POSLE PODNE
Znaci kada udjem na srv s tim GM-om pise mi da imam 15 sec da se registriram, kliknem registracija i onda nakon par sekundi mi izbaci failed to login
Ne znam kako je tebi ja sam napravio znaci 15 sec imas da izaberes nesto,pa onda ako si kliknuo na registracija imas opet 15 sec da popunis podatak,pa sledeci podatak opet 15 sec.Na serveru su se igraci normalno registrovali....