[GM]GTA Bosna RolePlay v1.5

Započeo Joy, April 08, 2014, 21:58:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Mape su mrak, dosta ih visi u zraku. Dok na nekim se objekti preklapaju. Svidjaju mi se ''samo'' sistemi, ništa drugo. Pohvale za trud, 8/10.

Iskreno 10/10 ovaj mod nisi trebao objaviti momak :)
Ovdje truda ima puno!

Joy

*

Hvala na dobrim komentarima i ocjenama
Citat: Ante_V poslato April 10, 2014, 17:08:04 POSLE PODNE
KOJA JE KOMANDA DA DAM ADMINA ?

/makeadmin

Svidjeo mi se mod i samo sam promenio ime servera i izbrisao kuce i ubacio na svoj server veceras otvorenje IP:178.33.216.101:7963

Joy kako promjenit ime  igr  npr Kemo_Scalleta u Kemisko
,, kako da napravim texxt kao onaj na telekomu??????????

Joy

*

Citat: Elviross link=topic=87320.msg589020#msg589020 date=139mooooorrrrrrrooooonnnniiiiiiiiiiiiiii813
Joy kako promjenit ime  igr  npr Kemo_Scalleta u Kemisko
,, kako da napravim texxt kao onaj na telekomu??????????

Komandu za promjenu imena nisam napravio,to moras obavit preko panela,jedino sto sam obratio paznju na provjeru imena da ti moze primiti ime kakvo god hoces.Imas FS rpProvjera i u njoj umjesto Joy stavi to svoje ime kompajluj i udji s tim imenom.A text na telekomu promijenis tako sto udjes u pwn moda i ukucas taj text dok ga ne nadjes i umjesto njega napises sta zelis...  ;)

Citat: [CH] Raza poslato April 23, 2014, 18:40:18 POSLE PODNE
10 / 10 po slikama od mene, svaka čast
Hvala  :)
Poslednja Izmena: April 23, 2014, 18:53:02 POSLE PODNE od Joy Punisher

Otvoris server sa ovim modom mozes ga odmah zatvorit preko 10 tajnih CMD nema sanse da saznate ! Jer ih nitko nezna osim njih ! Tako da Djabe otvarate ;)

Citat: Skripter XoN poslato April 23, 2014, 19:32:44 POSLE PODNE
Otvoris server sa ovim modom mozes ga odmah zatvorit preko 10 tajnih CMD nema sanse da saznate ! Jer ih nitko nezna osim njih ! Tako da Djabe otvarate ;)
Sta mi das ako saznam?

Mod ono, moze i bolje !   :)

Citat: Skripter XoN poslato April 23, 2014, 19:32:44 POSLE PODNE

A to sto si ti lupio, svaki covek koji otvara server pogotovo ako je edit, pregledace ceo mod od 1 do zadnje linije, kao ja i nacu sve i jednu cmd tajnu koju ima, ali necu u opste da skidam mod jer mi je nepotreban da mi nagomilava memoriju, pravim svoj od 0 i to je to ! Necu da kradem od drugih nego sve sam !  :)

Kako mogu da dadnem admina, ne moze preko users-a  treba preko rcona, ali ne moze zna neko kako drugacije, inace 100/10 :)