Sta je sa SA:MP forumom?

Započeo SARMA, Jun 25, 2010, 09:49:10 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Sta je sa forumom??? Meni je engleski 4 pa bas nisam u potpunosti shvatio...
Ko da je neko srusio forum..

CitatThe SA-MP forum and wiki are down due to a security breach.

We have detected that an IP address, appearing to originate from France, has maintained access to the SA-MP forum administrator account and other moderator accounts for the past several weeks. Since the SA-MP forum has around 100,000 members, and the security of these members may have been jeopardised by this security breach, it has been decided that these services will remain down in order to sanitise the server logs for submission to police.

We suspect others were indirectly involved in this security breach and may be able to provide additional information. If you can provide additional information please email team (at) sa-mp.com.

We will restore these services as possible.

- SA-MP Team

25/06/2010

Kolko sam ja shvatio netko je pokusavao iz francuske (po ip adresi vide) uci u administrator i moderator racune na forumu... nadam se da se to nece nama desavat -_-

Citat: [SA]Chris poslato Jun 25, 2010, 09:51:18 PRE PODNE
Kolko sam ja shvatio netko je pokusavao iz francuske (po ip adresi vide) uci u administrator i moderator racune na forumu... nadam se da se to nece nama desavat -_-

ne samo pokusao vec i uspio, i tako tjednima ulazio u admin i moderator accove

Da je usao u facebook nesto tajno ili tako
ali samo forum nekuzim nema sta raditi
Correli jel tebi usao?

neradi ni samp wikipedia
Little Devil will burn you

Ako sam dobro shvatio ovo se dogadja na officalnom forumu SAMPa

NEMOJTE ICI TAMO! Moguce da su ubacili keylogger u sustav i svako ko se logira da dobije keylogger u svoj komp.. Nemojte, a vi koji ste usli skenirajte komp

ÄŒika google translate reče 

Otkrili smo da je IP adresa, koji se pojavljuju da potječe iz Francuske, zadržala pristup administratora SA-MP forumu računa i drugih računa za moderator posljednjih nekoliko tjedana. Budući da je SA-MP forumu ima oko 100.000 članova, a sigurnost tih članova svibanj su ugroženi ovim proboja sigurnosti, odlučeno je da ove usluge će ostati dolje kako bi dezinficirajte poslužitelja za predaju policiji.

Sumnjamo druge neizravno su uključene u ovaj proboja sigurnosti i može biti u mogućnosti pružiti dodatne informacije. Ako vam mogu pružiti dodatne informacije molimo pošaljite email tim (at) sa-mp.com.

Mi ćemo vratiti tih usluga moguće.

- SA-MP Team

25/06/2010

ahahahha LoL...
Citat: PeroCM poslato Jun 25, 2010, 13:00:25 POSLE PODNE
a sigurnost tih članova svibanj su ugroženi ovim proboja sigurnosti,
dezinficirajte poslužitelja za predaju policiji.

A cika rjecnik.net kaze:

SA-MP forum i wiki su dolje zbog proboja sigurnosti. Otkrili smo da IP adresa, koja se pojavljuje potječe iz Francuske, zadržala je pristup administrator računa i drugih računa za moderatore posljednjih nekoliko tjedana. Budući da je SA-MP forumu ima oko 100.000 članova, a sigurnost tih članova u mjesecu svibnju je ugrožena ovim probojem sigurnosti, odlučeno je da će ove usluge ostati dolje kako bi dezinficirajte poslužitelja za predaju policiji. Sumnjamo druge neizravno su uključene u ovaj proboja sigurnosti i može biti u mogućnosti pružiti dodatne informacije. Ako vam mogu pružiti dodatne informacije molimo pošaljite email tim (at) sa-mp.com. Ćemo vratiti tih usluga moguće. - SA-MP Team

a cika weite kaze

samp forum je down dok se ne otkrije ko ga je h0cko

A Jizzy kaze da ste troje rekli isto sto je i prvi post i skuzili smo svi da je hackano

Nez

*

joj vid ovaj google.translate niš nevalja... a ja doniro 100 kuna

aneeee sad ne mogu da udjem na forum,e sise jedne (hacker).De bas nasli taj forum kad je on head,od njega skoro sve i skidamo.Samo da ne zahvate ovaj :'(

Citat: MoNk95 poslato Jun 25, 2010, 13:51:15 POSLE PODNE
aneeee sad ne mogu da udjem na forum,e sise jedne (hacker).De bas nasli taj forum kad je on head,od njega skoro sve i skidamo.Samo da ne zahvate ovaj :'(
Nece ovaj u to budi siguran ;) a meni sad smeta sto nemogu ici vidit na samp wiki car ids sa slikama  >:(