[Pomoc] Padanje

Započeo Adi_Corleone, Januar 04, 2014, 23:30:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Steel Series |Dowla
Detaljan opis problema: Ovako imam 2 problema radi se o Steel Series modu od dowle kreiram firmu burg sve dobro se kreira i ja ocu da udjem ono propada kroz nebo i stvara se u neko selo takodje imam problem kad se ubijem npr neko mene ubije il se sam ubijem il jednostavno /kill komandom propadam i stvaram se u selo a ocu da napravim da se stvori u bolnicu probali smo svasta al nismo mogli sredit
Dio skripte: /

Big Respect: Bugi :)

To ti je do Interior ID-a moguce, nisam koristio SS edit UP-a pa nez tacno, mozda ni ne postoji enterijer, izmapaj nov enterijer i nove koordinate samo i to je to
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Citat: |LZ| Bugi poslato Januar 04, 2014, 23:58:24 POSLE PODNE
To ti je do Interior ID-a moguce, nisam koristio SS edit UP-a pa nez tacno, mozda ni ne postoji enterijer, izmapaj nov enterijer i nove koordinate samo i to je to

a ovo kad neko nekog ubije sto pada i stvori se u neko selo pada sa neba ili /kill id ili se sam ubijes ?

Isto... Sta je to 'spawnanje u bolnici' sem enterijera, tu nije do interior id-a tj mislim da nije vec proveri koordinate i da li postoji enterijer uopste
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Citat: |LZ| Bugi poslato Januar 05, 2014, 00:14:33 PRE PODNE
Isto... Sta je to 'spawnanje u bolnici' sem enterijera, tu nije do interior id-a tj mislim da nije vec proveri koordinate i da li postoji enterijer uopste

ne razumes kad me neko ubije padam iz neba i stvorim se u 1 selo sta treba ja da dodam sta koji kod if ... else koje sranje od koda i gde

Ajde posalji deo pod onplayerdeath vezan za bolnicu

Ti ni nemas nigde deo za taj spawn u bolnici ako sam dobro video, mada sam samo proleteo skriptu pogledom....

Citat: |LZ| Bugi poslato Januar 05, 2014, 00:45:03 PRE PODNE
Ti ni nemas nigde deo za taj spawn u bolnici ako sam dobro video, mada sam samo proleteo skriptu pogledom....

pa nemam ocu da napravim da se stvorim il u bolnici il bilo gdje samo da ne pada bre sa neba i stvori se u nekko selo

Funkcija SetPlayerPos, mozes i Toggleplayercontrollable da ne bi dolazilo do propadanja u izmapanim enterijerima itd

sredio sam al znas sta se sad desava ono kill npr ja sebe ostane znas kolko hp 0.1mm i tad se spawna tu ispred bolnice gdje sam stavio kordinatu i cim skroz hp 0.0 bude onda pada sa neba pomagajte