Pomoc

Započeo Megatron, Januar 01, 2014, 16:31:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Neznam dal otvram temu na dobrom mjestu al,... Imam problem kad u mta ubacim 0.3e objete nakon toga kada udem u mta nestane mi ikona za brisanje objekata ona ikonica sto se klikne na nju i onda na neki predmet koji selite izbrisat e to mi nestane,
i npr predmeti koje sam izbrisao prije ubacivanja 0.3e objekata ponovo se pojave. Gledo sam vise klipova na yt kako ubacit 0.3e objekte al meni se ovo desava uvjek vise puta sam reinstal mta i ponovo ubacivao dali vi mozete da mi pomognete ili mi date kakav link od 0.3e objekata i to.. :) hvala
Poslednja Izmena: Januar 01, 2014, 17:21:31 POSLE PODNE od Megatron

To ti se uvijek desava zato pri ubacivanju 0.3e objekata jednostavno ti se ukloni ta ikona.Ja sam tako pitao mnogo ljudi isti mi kazu.
Najlakse ti je da skines 2 MTA i u jedan ubacis 0.3e objekte u 1 ne.I tako sebi premjestas mappe iz jednog u drgui ako me razumijes.

Mislim da bi ti bilo lakse da radis u Map editoru jednostavnije je :D

A u mta kad ubacis 3e objekte dosta stvari ubaguje :D

Citat: nazif06 poslato Januar 02, 2014, 19:41:16 POSLE PODNE
Mislim da bi ti bilo lakse da radis u Map editoru jednostavnije je :D

A u mta kad ubacis 3e objekte dosta stvari ubaguje :D

Aj klinjo ne glumataj bezveze, sta se ubaguje? Zato jer izgubi jednu stvar znaci da se ubaguje MTA?

Ak mislis skupljat postove preporucio bih ti da zaobides ovakve teme gdje ces ostavljati [cenzura]e postove.

Citat: Megatron poslato Januar 01, 2014, 16:31:44 POSLE PODNE
Neznam dal otvram temu na dobrom mjestu al,... Imam problem kad u mta ubacim 0.3e objete nakon toga kada udem u mta nestane mi ikona za brisanje objekata ona ikonica sto se klikne na nju i onda na neki predmet koji selite izbrisat e to mi nestane,
i npr predmeti koje sam izbrisao prije ubacivanja 0.3e objekata ponovo se pojave. Gledo sam vise klipova na yt kako ubacit 0.3e objekte al meni se ovo desava uvjek vise puta sam reinstal mta i ponovo ubacivao dali vi mozete da mi pomognete ili mi date kakav link od 0.3e objekata i to.. :) hvala

Kao sta ti je Klis reko, jednostavno nemozes nista napraviti povodom toga, i isto ti se ponisti ona akcija za dodavanje vozila IG, tako da. Ali ako zelis ukloniti default objekte u MTA bez te ikone preporucio bih ti da pogledas moj tutorial:

Video klip -> http://www.youtube.com/watch?v=Z6tFs39anOo
Poslednja Izmena: Januar 02, 2014, 20:15:20 POSLE PODNE od Sexserghy ♥